post image

Solskjaer om skadeläget inför Watford

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en uppdatering om skadeläget i laget inför helgens Premier League-möte med Watford på Vicarage Road. 

United ska i helgen försöka inkassera tre poäng borta mot ligajumbon Watford och därefter följer som vanligt ett tätt spelschema för lagen i England. Men Ole Gunnar Solskjaer säger att truppen är redo för utmaningen.
”Jag känner att truppen är redo för det. Vi är fysiskt och mentalt redo – vi har en bra period och har fått en del bra resultat med oss. Många spelare är på väg tillbaka och på väg tillbaka i form, så vi får mer och mer konkurrens om platserna. Det är viktigt och det är därför vi roterar. Vi har spelare tillbaka i träning och det är mer eller mindre den fulla truppen som tränar nu. Det är kul att se. Vilka som är matchtränade är en annan sak.”
Och om skadeläget inför helgens match, säger Solskjaer:

"Diogo kommer spela i kväll (för juniorerna) och få lite speltid för att bli mer redo. Paul tränar. Han är tillbaka med laget, så vi får se hur lång tid det tar för honom att känna att han är redo att spela. Men det är en trupp som liknar den vi haft de senaste veckorna."
Källa: Manutd.com

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen