post image

Solskjaer om skadeläget inför Sheffield United

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer står inför en utmaning att hitta ett starkt mittfält till Manchester Uniteds svåra bortamatch mot Sheffield United på söndag. 

I morgon söndag tar sig Manchester United an nykomlingen Sheffield United på bortaplan och mittfältet blir ett problemområde då både man får klara sig utan Scott McTominay och Paul Pogba, som är fortsatt skadad.
”Scott skadade sin ankel kommer vara borta ett tag” säger Solskjaer. ”Han har inte tränat med oss. Han återhämtar sig fortfarande. Förhoppningsvis kanske vi har honom tillbaka då vi möter Tottenham eller Manchester City nästa månad. Vi vet inte ännu. Men han brukar läka fort Scotty, men han kommer inte vara redo till Sheffield United eller Astana. Antagligen inte Aston Villa heller.”
”Paul gör framsteg. Han har ju varit borta länge och när man haft gips lång tid så förlorar man mycket muskler, så man måste gradvis bygga upp det. Han har inte påbörjat sitt fotbollsarbete ännu så det kommer ta ytterligare lite tid innan vi får se honom igen.”

Solskjaer bekräftade däremot att Tuanzebe, Matic och Shaw är tillbaka i hårdträning och närmar sig comebacker:
"Självklart är det alltid tacksamt när spelare kommer tillbaka och vi har många på träningen. Vi ska inte förvänta oss för mycket av dem, för de har varit borta länge. Axel (Tuanzebe) spelade senast mot Newcastle. Nemanja skadade sig på landslagsuppehållet samma vecka. Luke har varit borta ca tre månader nu. Nu är de åtminstone tillbaka i träning och de tränar hårt och kan vi ge dem lite speltid så vore det bra."
Källa: Manutd.com

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen