post image

Solskjaer om skadeläget inför Bournemouth

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

På lördag tar sig Manchester United an Bournemouth på Vitality Stadium och Ole Gunnar Solskjaer ger nu en färsk skaderapport inför matchen. 

Manchester United ska i morgon försöka bygga vidare på den senaste tidens form och momentum genom att ta en fjärde bortaseger på raken, då man ställs mot Bournemouth på Vitality Stadium.
I veckans match mot Chelsea så fick Harry Maguire, Marcus Rashford och Victor Lindelöf känningar och Solskjaer gav under morgonens presskonferens en uppdatering om trion.
”Det är fortfarande tidigt att säga, men förhoppningsvis kan vi ha dem tillbaka på planen i morgon. De fick lite behandling i går, lite behandling i dag igen och ett lättare träningspass. Men jag kan inte säga exakt.”

Paul Pogba är tillbaka tidigast i slutet av november, antagligen först i december - det är bekräftat sedan tidigare. Men Nemanja Matic, Luke Shaw och Axel Tuanzebe är andra spelare på skadelistan och Solskjaer säger att trion inte är redo för spel mot Bournemouth.
"De är inte redo för matchen imorgon. Antagligen är de tillbaka efter landslagsuppehållet. Det är alltid en risk om man skyndar dem tillbaka för snabbt men efter landslagsuppehållet bör de vara redo."
Källa: MEN
 
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen