post image

Solskjaer om Rashfords operation

Skriven av: admin
Publicerad 2021-07-18
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en uppdatering om Marcus Rashfords möjliga operation. 

Det har under veckan rapporterats att Marcus Rashford fattat beslutet att genomgå en operation för att komma till bukt med de axelsmärtor han dragits med under det senaste halvåret och att han till följd av operationen kommer missa omkring två – tre månader av säsongen.

Efter dagens träningsmatch mot Derby County så gav Solskjaer en uppdatering kring Rashford.

”Vi tittar på vad som är det bästa alternativet. Han har rest iväg för att reflektera över det och vi måste ta den väg som är bäst för honom och för klubben. Vi håller fortfarande på att diskutera det med experterna.”

Läs mer från Solskjaer i Manchester Evening News. 

 

.

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

 1. VI har Martial, Pogba flyttas väl upp som vanligt och sedan om man verkligen behöver så skulle nog Telles kunna spela där också då han kan vara den snabba kontringsspelaren och han har en bra vänsterfot. Ser inte att detta skulle bli ett större problem även om det är olägligt.

  1
  2
  1. Ingen ide att sörja över de beslut som borde tagits utan vad som ska ske härnäst. Även om andra inte tycker som jag, så har vi tillräckligt med spelare för att klara oss så han kan göra en operation efter semestern istället för att vänta och kanske spela en Rashford på 85% och sedan förlora honom vid viktigare skede än säsongsstarten.

   0
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen