post image

Solskjaer om Pogbas handboll

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer reagerar på Paul Pogbas hands som ledde till straff för West Ham. 

United fick i går kväll ett mål i baken efter att en oturlig hands från Pogba gett straffspark för West Ham. Fransmannen drog instinktivt upp händerna för att skydda ansiktet när ett skott från Declan Rice kom med full fart emot honom och Solskjaer säger att Pogbas reaktion var mänsklig och fullt förståelig.
”Det är en naturlig reaktion. Paul höll upp händerna och han vet att han inte borde gjort det, men det är en naturlig reaktion när bollen kommer flygande i 100mph. Jag hade själv inte gjort det annorlunda.”
Matchen slutade 1-1 och eftersom Chelsea förlorade mot Liverpool så ligger United nu 3:a i tabellen inför sista omgången, då man ställs mot Leicester på King Power Stadium.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Bra försvar av OGS, han vill inte förstöra relationen med Pogba och han vill inte skapa konflikt i laget innan den mest viktiga matchen mot Liecter.
    MEN tyvärr Pogba har agerat oprofessionellt, Vidic, Roy Kean, Rooney kunde hantera detta på ett professionellt och modigt sätt. Ni kanske kommer ihåg Vidic och Rooney när det spelade och blödde från huvudet samtidigt!!!

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen