post image

Solskjaer om Pogbas framtid: Det är vad han sagt till mig

Skriven av: admin
Publicerad 2021-07-24
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en kort kommentar om Paul Pogba efter de senaste dagarnas rykten. 

Igår kom uppgifter om att Pogba nobbat ett nytt kontrakt från Manchester United och det ryktas intensivt om att PSG inom kort kommer approchera Manchester United med ett officiellt bud. Enligt flera rapporter ser det allt mer osannolikt ut att Pogba kommer bli kvar i United och Solskjaer fick i dag frågan om läget kring fransmannen.

”Samtal pågår mellan Pauls representanter och våra representanter. All den dialog jag haft med Paul handlar om att han ser fram emot säsongen.”

”Det spekuleras alltid kring Paul. Jag har inte alla detaljer kring samtalen mellan klubben och Pauls representanter. Det finns alltid klubbar som är intresserade av honom. Vi har sett Paul från sin bästa sida nu – och Paul vet vad vi känner kring det.”

”Jag har gillat tiden då jag arbetat med honom och förhoppningsvis kan vi fortsätta. Det är bara spekulation. Låt oss se vad som händer.”

 

Pogba är just nu i Miami på semester och förväntas återvända till Manchester nästa vecka.

Han har under dagen och gårdagen postat flertalet bilder och storys på Instagram där man ser hur han ligger i hårdträning inför säsongen. Frågan är var han spelar - i Manchester United eller i Paris Saint-Germain.

 

Källa: MEN, Twitter

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen