post image

Solskjaer om Martials utveckling

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-25
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer pratar om Anthony Martials utveckling till renodlad anfallare med nästa för målfarliga positioner. 

Solskjaer har länge velat se enklare s.k ”måltjuvsmål” från anfallarna i United- mål från nära håll, stöta in bollen osv. Och man har jobbat på att forma Martial till den där 9:an med kvalitéer att sniffa upp positioner i straffområdet. Och arbetet tycks ha burit frukt för i går gjorde fransmannen hattrick – hans första i karriären, tre mål som tar hans totala målskörd till 19 denna säsong. Två av målen var precis den där typen av mål som Solskjaer har efterlyst, men Martial toppade av hattricket i stil med en iskall och vacker lobb.
Solskjaer sa efter matchen:
”Jag är väldigt nöjd med Anthonys utveckling och han vet att vi vill att det ska gå bra för honom och att vi jobbar med honom och anfallarna på avslut hela tiden. I dag fick han belöningen för det hårda jobbet han gjort. Jag tycker hans presspel inte uppmärksammas. Jag tycker han var exceptionell i dag och mot Tottenham så pressade han väldigt bra. Så jag är väldigt glad.”
”Det första målet var väldigt viktigt i dag och jag är väldigt nöjd med sättet som han vänder runt och sätter sig i position för att göra mål på Marcus inspel. Nu tar han sig allt mer in i dessa positioner. Han hade en väldigt bra chans mot Tottenham, som räddades av Lloris, så Anthony är i bra form.”

Källa. Manutd.com

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen