post image

Solskjaer om laguttagningen till Bournemouth

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att det kan bli aktuellt med rotation mot Bournemouth, för att inte trötta ut hårt matchade spelare. 

Manchester United tar i morgon emot Bournemouth hemma på Old Trafford och under sin presskonferens inför matchen gav Solskjaer en kommentar om hur han resonerar kring laguttagningen till matchen.
”Jag måste vänta och se. Det är några som fått lite smällar och blåmärken, så bli inte förvånade om det blir några förändringar. Men det är så många matcher. Jag måste se efter mina spelare. Det vore kul att spela laget som presterade så bra mot Sheffield United på Old Trafford senast och som spelade så bra mot Brighton, men låt oss vänta och se efter träningen. Jag har inte träffat dem ännu den här morgonen.”
”Jag har många många anledningar att spela samma lag, men jag har samtidigt en del anledningar att rotera en eller två som spelat väldigt bra tidigare under säsongen.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

7 KOMMENTARER

 1. Min känsla säger starkt att det är mittfältet som kommer ändras på/roteras. Fred och McTominay har båda spelat bra tidigare under säsongen så förmodligen är det bland annat dem har han hade i åtanke när an pratar om att rotera en eller två. Kanske får 1 eller 2 av Matic, Pogba och Bruno vila. Vilket nog skulle behövas för att hålla de fräscha inför slutspurten. Annars är det främst Shaw jag skulle vilja plocka bort till förmån för Williams.

  0
  0
  1. De två (Pogba/Fernandes) smällde ihop under träning igår och kommer inte vara tillgängliga som jag förstått det. Fernandes verkar ha tagit den värsta smällen av dem två, men vi får se idag vad rapporterna säger.

   0
   0
  2. Löjligt att hacka på Shaw. Han har varit grym på slutet. Bruno måste spela. Pogba kan stå över första halvlek och mctominay kan ta hans plats. Är alldeles för viktigt för att rotera för mycket. Möjligen starta med ighalo och byta in martial i halvtid

   0
   0
 2. Förstör inte en 11:a som funkar, vi alla vet att rotation skadar vårt spel enormt. Även med ”blåmärken” så får vi inte rotera. Vi har fler byten nu så, gör tidiga byten istället om någon är tröttare

  0
  0
  1. Kjellb,
   Med dagens United bör/måste vi vinna mot de sämre lagen i PL.
   Det betyder United måste vara starka nog utan Bruno och Pogba i mitten.
   Utan Rash i topp och möjligen utan Maguire där bak.
   Annars visar vi bara svaghet och riskerar skador på just nämnda spelare.

   0
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen