post image

Solskjaer om läget i laget inför Wolves

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en uppdatering om skadeläget i Manchester United inför lördagens FA Cup-match mot Wolverhampton.

I morgon kliver Premier League-klubbarna in i FA Cupens tredje omgång och Manchester United tar sig an Wolverhampton på Molinieux Stadium. Ole Gunnar Solskjaer höll presskonferens inför matchen under fredagsförmiddagen och gav bl.a en uppdatering om läget i laget.
”Paul är borta. Axel, Eric och Tim börjar närma sig men kommer inte vara redo. Rojo kommer inte vara redo. Det är några som känner sig sjuka och förkylda. Det är normalt så här års, så jag får helt enkelt se vilka som vaknar i morgon och känner sig okej. I dag har vi också ett träningspass, men några spelare kommer missa det.”

Och Solskjaer väntar sig en tuff motståndare.
"De har kvalité - bra spelare, bra manager som fått tid, fått in sitt sätt att spela, sin filosofi, spelarna känner varandra, de växlar mellan 3-5-2 och 3-4-3 och tycks kunna varenda liten detalj. Vi vet att en tuff fight väntar oss på Molinieux"
 
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

 1. Läste nånstans att Liverpool har 8 stycken spelare ur sin A-trupp skadade. Varav 3 backar, 4 mittfältare och 1 forward. Och trots detta så fortsätter dom att spela utan att förlora. Tydligen har dom spelat ett helt år i PL utan att förlora.
  Vad jag försöker säga med detta är att med rätt spelidé, rätt management, rätt inställning och tro på sig själv kan man vinna matcher även om elvan som är på plan inte är den bästa möjliga.
  Jag har nu sett tillräckligt många matcher nu under hösten fram till nu. Liverpool blir bara bättre. Kontinuerligt.
  När ska vi börja kicka Ole, större delen av ledningen och tränarstaben och avbryta kontrakt med en handfull spelare som inte förtjänar spela för Manchester United ?
  Denna metod kommer kosta klubben ett antal hundra miljoner kronor, men jag tror att ta smällen nu kommer gynna United i framtiden. Vem vet, man kanske kan göra skatteavdrag på korkade investeringar? 😁

  4
  1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen