post image

Solskjaer om Hendersons utveckling

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en kommentar om Dean Hendersons utveckling de senaste säsongerna. 

Dean Henderson har imponerat under sina två säsonger på lån i Sheffield United och många vill se honom få chansen i Manchester United. Under dagens presskonferens, inför morgondagens match mot just Sheffield United så kommenterade Solskjaer målvaktens utveckling.
”Dean har haft en fantastisk säsong igen, som han hade förra året med Sheffield United och än så länge har han bevisat att lånet fungerat som vi ville. Det är ett annorlunda jobb att spela för Sheffield United än att spela för Man United. Han har olika roller. Och enligt mig så har hans utveckling de två senaste åren varit fantastisk.”
”Han har spelat med män och mot män, spelat i Championship och han spelar i ett lag som spelar fantastisk och spännande fotboll. Och som hans statistisk visar så har stått bakom ett antal poäng. Han lär sig hela tiden. Han är en passionerad målvakt som vill bli bäst. Han utvecklas, han har bra coacher där och som jag sagt förut så kommer han en dag bli Englands och Manchester Uniteds förstamålvakt – och det är upp till honom att fortsätta utvecklas.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen