post image

Solskjaer om deadline day-värvningar

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-31
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en uppdatering om Manchester Uniteds sista timmars transferarbete innan fönstret stänger. 

Det ryktas just nu mycket om att United försöker låna in sin f.d anfallare Joshua King från Bournemouth. Enligt Telegraph har man fått ett bud nobbat av Bournemouth och Solskjaer – som under förmiddagen höll presskonferens inför morgondagens match mot Wolves – tror inte det blir några fler värvningar för United innan fönstret stänger.
På frågan om Uniteds intresse i King, svarade han: ”Jag tror inte vi kommer göra några fler affärer. Jag tror inte det nej.”
Och angående hur det ska gå med så få starka anfallsalternativ under resten av säsongen, sa Solskjaer:
”Jag är nöjd med de jag har. Och med Bruno så kan vi kanske spela på ett annat sätt. Och med de mittbackar vi fått tillbaka och så som vi spelat med en trebackslinje – det kan vara ett alternativ på taktisk förändring.”
Källa: MEN

.
 
 

Kommentarer till artikeln

6 KOMMENTARER

   1. Du måste ha lärt dig DJ-Urets sätt vid det här laget, han skriver enbart för att förlöjliga klubben och oss riktiga fans, ett troll helt enkelt. Igenting att bry sig om eller slösa sin energi på alltså 🙂

    5
    49
  1. För att han är mer diplomatisk än både LvG och Mourinho? Betyder inte att han är clueless.. bara att han är försiktig med sina uttalanden… eller du kanske vill att han ska gå ut i pressen och mena att allt är åt helvete och att Glazers är en samling idioter?

   0
   29
 1. För fan andra klubbar hade redan fixat så vi haft en anfallare på g eller redan vart här! Man saknar glans dagarna !! En värving av Bruno bra .. men tog nästan 1 år o verkställa den affären såå uselt sköt

  3
  3
  1. Det här skulle man tänkt på när man släppte iväg Lukaku inte nu. Ska tillägga att det snurrar ett rykte med förmodligen noll sanning i angående Timo Werner. Alla spel på han har plockats bort från olika bettingsajter. Förmodligen är det Bayern som blir slutdestination men vissa hittepåare nämner United.

   3
   1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen