post image

Solskjaer om Uniteds stora brist på mål

Skriven av: admin
Publicerad 2019-09-30
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att Manchester United måste börja göra mål och dessutom på flera sätt och från flera delar av planen...

Uniteds målproduktion är som väntat under all kritik. De tänkta ordinarie anfallarna Marcus Rashford och Anthony Marital har aldrig tidigare i karriären visat att de klarar att bära en anfallslinje och nu är de dessutom skadade, vilket innebär att ansvaret ligger på 17-årige Mason Greenwood.
Solskjaer säger att man medvetet valt att börja bygga i försvaret - med värvningarna av AWB och Maguire - men att man hoppas på och räknar med att målproduktionen kommer att komma igång bland anfallarna, men att man också börjar göra mål på flera sätt och ifrån andra lagdelar.
"Vi behöver göra fler mål. Som sagt - vi jobbar på att förbättra relationer, våra spelmönster, förståelsen. Vi har börjat i ena änden, med grunden. Vi har gjort det väldigt bra defensivt, men vi är inte nöjda med utväxlingen framåt. Man hade inte haft något emot att göra några mål på fasta situationer och från mittfältet såklart. Anfallarna ska ju alltid leverera mål, så ja vi både hoppas och räknar med att de kommer."
Läs också - "Solskjaer: Nästa värvning blir en anfallare"
Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen