post image

Solskjaer om att spela Pogba och Bruno ihop

Skriven av: admin
Publicerad 2020-05-08
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ser fram emot att se Bruno Fernandes och Paul Pogba tillsammans ute på planen. 

Förhoppningen är att Premier League ska kunna återupptas andra veckan i juni och något alla ser fram emot är ju att se Paul Pogba – som kommer vara tillbaka från skada – tillsammans med den magnifike Bruno Fernandes på mittfältet. Och Ole Gunnar Solskjaer säger i en videointervju med Sky Sports att det är ett samspel även han ser fram emot att se resultatet av.
”Bra spelare kan alltid spela tillsammans, så definitivt så kan de det – det är ett stort ja. Jag tycker det är spännande. Jag har Scott, Fred, Nemanja. Det är många matcher framöver och jag är säker på att vi kan hitta ett bra samspel. Det har vi coacher diskuterat såklart och vi ser fram emot det.”
Solskjaer poängterar även att United kommer ha en till stor boost när säsongen återupptas – Marcus Rashford.
”Bruno har ju gett alla en boost – klubben, supportrarna och spelarna. Att få tillbaka både Paul och Marcus vore fantastiskt. Paul har haft en svår säsong med skador och även Marcus är på väg tillbaka. Så de har en chans att starta om nu och t.om framför (fitness) andra spelare.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

12 KOMMENTARER

 1. Om man säkrar en högerytter, som Sancho, så är detta ett riktigt starkt lag med många år framför sig. Framtiden ser ljus ut efter lång tid. Låt oss hoppas att alla lagdelar hittar ett bra samspel.

  0
  0
    1. The Manager,
     Med ditt tänk kan man ha vilken idiot som helst som manager och matchcoach så länge man har rika ägare bakom sig som köper en hög överbetalda spelare som därefter förhoppningsvis fungerar bra även i matcher.
     Du får förstås tycka som du vill, men Ole är inte en lämplig coach för Manchester United. United ska vinna titlar år efter år och det är managers ansvar att se till att det sker. Pengar för spelarköp saknas aldrig.

     0
     0
     1. Scchh,
      Om Ole har ca 90 miljoner kronor i årslön, vilka lönekrav har du när du tar över?

      0
      0
     2. Ja ja ja. Fick inga exempel i alla fall.
      Taktiken läggs upp i genomgångar innan match. Sedan har du 3 byten attjobba med. Några gånger har OGS ändrat från 4 5 1 till4 4 2, med lyckat resultat. Shitty besegrades senast med just 4 5 1.

      0
      0
     3. The manager,
      Shitty besegrades med fembackslinje, tre defensiva mittfältare och två ”toklöpare” längst fram som jagade alla bollar.
      Det var Oles taktik.
      Vinnande koncept? Absolut!
      Rolig fotboll och nåt att vara stolt över? Knappast!

      0
      0
 2. Menar 3-backlinje 3 5 2 ovan.
  Menar också att redan i första halvlek ändra 3-backslinje till 4-backlinje redan i första halvlek, är exempel på bra matchcoaching. Att slå Shitty är alltid mycket mer värt än skönspel.
  Ett tydligt exempel på att taktiken sätts innan match är IFK Norrköping. Hjärnan bakom deras passningsspel heter Stefan Hellberg. En av deras assisterande tränare ( redan under Janne A och nu under Jensa G) som sedan alltid legat lågt under match. Janne A och nu Jensas uppgift är att peppa och hålla energin uppe.
  Under match är det svårt med större ändringar.
  Har fortfarande inte fått exempel på ”matchcoacning”.

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen