post image

Solskjaer nöjd inför returen

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger sin syn på gårdagens match mot Club Brugge i Europa League-sextondelen. 

United spelade igår den första av två sextondelsfinaler mot Club Brugge och match 1 spelades på belgarnas hemmaplan. Slutresultatet skrevs till 1-1 efter att Anthony Martial kvitterat för United och Solskjaer är optimistisk inför returen på Old Trafford nästa vecka.
“Det var svåra förhållanden där ute. Det var nästan som konstgräns. Det studsade, bollen är väldigt snabb. Så allt kunde hände och vi fick med oss ett bortamål. Anto (Martial) gjorde ett väldigt väldigt bra mål. Han jobbade hårt för att vinna bollen och var lugn och samlad när han sköt in den. Så det är vi nöjda med, men vi vet att vi kan spela bättre.”

"Det finns mycket med deras mål som vi kan titta på. Såklart kan vi inte bara stänga av och koppla bort när de har en utspark. Det borde varit vår hörna och bollen rullade när han sparkade ut. Utöver det kan vi fortfarande hålla koll på den där långa passen. Fotboll är en sport där man gör misstag och vi gjorde ett misstag där och de fick ett mål pga av det, men vi gjorde mål på deras misstag. Så det jämnade ut sig och jag tar hellre 1-1 än 0-0."
United ställde inte direkt upp någon superspännande startelva och det var väl egentligen först när Fred och Bruno Fernandes kom in som det började hända grejer. Men Solskjaer säger att rotation är ett måste i det täta spelschemat United nu befinner sig i.

Kommentarer till artikeln

5 KOMMENTARER

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen