post image

Solskjaer: Lingard ska vara mycket stolt

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-29
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer öser beröm över Jesse Lingard för gårdagens insats mot Astana I Europa League, då han bad kaptensbindeln och hamnade målprotokollet. 

Manchester United föll i går med sitt unga mycket reservbetonade lag mot Astana i Kazakhstan, trots att man tog ledningen tidigt i matchen. Det var Jesse Lingard – som kvällen till ära fick bära kaptensbindeln – som satte dit Uniteds öppningsmål/enda mål och Ole Gunnar Solskjaer var mycket nöjd med den annars så formsvaga Lindgard.
”Mål är väldigt viktigt för offensiva spelare såklart och Jesse gjorde ett väldigt bra mål. Men jag tycker hela hans framträdande var toppklass. Han ledde laget med gott föredöme: energi, driv, han gjorde ett mål och han var väldigt bra i omklädningsrummet. Så han kan känna sig stolt i dag. Jag är väldigt nöjd med hans prestation på planen. Det är härligt att ha Jesse tillbaka.”

Jesse Lingard själv, sa såhär om matchen:
"Det är alltid bra att få komma igång med ett mål och man får lite självförtroende. Vi började snabbt och vi dominerade första halvlek, men sen var det den där 30 sekundersperioden i andra halvlek där vi kunde hanterat matchen bättre. Kanske att någon av oss med mer erfarenhet - jag eller Axel tex - kunde tagit tag i matchen. Saker händer i fotbollen, men det här fantastiskt för de här grabbarna" sa Solskjaer efter matchen. 
Och han skrev sedan på sociala medier:
"I kväll gick en pojkdröm i uppfyllelse för mig. Att få vara kapten för Manchester United har varit en ambition sedan jag kom till klubben som nioåring. Manchester är min stad. Manchester United är min klubb. Jag är verkligen ärad över att ha fått leda det här unga laget."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen