post image

Solskjaer: Kan han spela här så kan han spela där

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-06
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att Mason Greenwood redan är vass nog att spela i det engelska landslaget. 

Greenwood har haft en mycket fin genombrottssäsong i Manchester United med hittills 15 mål på 41 framträdanden alla turneringar. Han gjorde sin debut i det engelska U21-landslaget så sent som i september i fjol, men han har tid på sig att fortsätta imponera för United och i bästa fall till och med hinna med att få erfarenhet av Champions League, innan det blir aktuellt för Gareth Southgate att ta ut truppen till EM – som är uppskjutet till nästa sommar.
England har ett riktigt spännande ungt lag med mängder av talang och kvalité, men om Greenwood fortsätter på inslaget spår så har han goda chanser at konkurrera om en plats även där, anser Solskjaer:
”När man spelar för Man United så är det ett test som är svårt nog och bra nog. Om man klarar av att spela för Man United så kan man hantera att spela för vilket lag som helst och Mason har kvalitéer som inte många andra har. Så han kan spela för Englands förstalag eller U21-lag. Det spelar mig ingen större roll. Jag vet att han gör bra ifrån sig för oss och det är fantastiskt att vi har honom här.”
”Mason är en naturlig avslutare, så han kommer alltid göra mål. Han är en ödmjuk kille, han vill lära sig, han lyssnar, han har jobbat hårt: man kan se att hans fitness-nivå blir bättre och bättre. Han är bara en ung grabb så kommer växa till sig. Han är spännande att jobba med och vi kommer fortsätta bygga upp honom både i gymet och på planen.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

 1. Vem ska Mason peta i engelska landslaget?
  Stirling-Kane-Sancho är väl första alternativet som topptrio. Så har det sett ut hittills alla fall. Sen kommer nog Rashford som nummer 4. Behöver ett landslag 5 toppforwards, för jag ser ingen av dessa 5 som mittfältare?
  Jag tror Mason kommer få sin chans tids nog. Han är ju trots allt 18 år. Det kommer nya mästerskap hela tiden.

  0
  0
  1. Ja oftast har man minst 5 forwards.. England har haft både Calum Wilson som jag tycker han skulle kunna peta och även Hudson-Odoi. Tammy Abraham även han kanske skulle få konkurrens i framtiden i och med hur hans form ser ut.

   0
   0
   1. Sen har väl Liverpool kanske den största talangen. Harvey Elliot. Han är väl 16 eller 17? Så England kommer inte sakna forwards på många år. Vem vet kanske Sterling och Rashford inte platsar i engelska förstaelvan om 4-5 år.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen