Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att han var så besviken på sitt lag efter gårdagens första halvlek mot Sheffield United, att han kunde bytt ut varenda spelare i halvtid.

Manchester United blev i går överkörda av Sheffield United i första halvlek på Bramhall Lane då hemmalaget åt upp mittfältet och skapade flertalet vassa chanser. Efter 1-0 i halvtid ökade de sedan på till 2-0 innan United kom in i en bra period och vände matchen till ledning 3-2 – efter några avgörande byten från Solskjaer. Men tyvärr kvitterade nykomlingen via McBurnie i den 90:e minuten och slutresultatet blev 3-3.
På presskonferensen efter matchen sa Solskjaer att han var så missnöjd med samtliga spelare – förutom De Gea – att han kunde bytt ut varenda utespelare om möjligheten hade funnits.

"Jag var arg. Besviken. Jag var tvungen att väcka dem. Jag var tvungen att göra någonting åt det. Jag kunde ha bytt ut varenda spelare i halvtid, förutom målvakten. Det här handlade inte om taktik. Det handlade om viljan i första halvlek. Att komma först till bollen, att tackla, vinna dueller. Ibland gäller inte taktik. Man måste förtjäna sin rätt att vinna matchen och vi hade ingen rätt att vinna matchen efter 70 minuter. Vi var inte i närheten av ett Man United-lag."
Poängen innebar att United nu ligger på nionde plats i Premier League med 17 inspelade poäng efter 13 omgångar. Upp till ledande Liverpool är det 20 poäng och upp till Chelsea på fjärdeplatsen är det nio poäng.
Nästa match för United är på torsdag. Då mot Astana i Europa League, där man redan är vidare.