post image

Solskjaer: I kväll blir det rotation

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-12
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att Manchester United kommer rotera och spela unga spelare i kväll mot AZ Alkmaar i Europa League. 

United är redan vidare från gruppspelet i Europa League, men kan bli gruppvinnare i sista omgången mot AZ i kväll på Old Trafford. I förra omgången, mot Astana, spelade Solskjaer ett mycket ungt lag och han säger att det kommer bli något liknande i kväll.
”Det beslutet vi tog (att spela unga spelare mot Astana) var ju rätt. De unga spelarna fick erfarenhet och grabbarna (a-laget) som stannade här tränade och var fräscha. Jag tror det var anledningen till att vi orkade hålla fast vid vår ledning mot City och även segern mot Tottenham. Så det var tack vare Kieran (McKenna) och Michael (Carrick) som höll dem i form.”

"Den här gången kommer det bli samma rotation. Vi är redan vidare, så vi är nöjda med det. Men vi har mängder av matcher framöver och vi behöver spelare som är matchtränade när vi kallar in dem, för vissa av dem har inte spelat tillräckligt mycket. Men vi vill ju också vinna gruppen så vårt mål är att göra en bra match samtidigt som en del spelare får speltid."
"Man minns alltid sin första stora match på Old Trafford. En del av dem kommer få chansen nu och förhoppningsvis kan de ge oss lite huvudvärk genom att visa att de även vill spela i ligan. Det har vi sett med Brandon (Williams) och Mason (Greenwood) - de har gjort väldigt bra i att pusha för speltid."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen