post image

Solskjaer har stor transferbudget för januari – men bara på ett villkor

Skriven av: admin
Publicerad 2021-10-17
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt blaskan Daily Star så är Manchester Uniteds ledning redo att fortsätta investera i truppen under vintern, men bara om man känner att det finns en rimlig chans att utmana om titeln i vår. 

United investerade stort i somras då man köpte in Jadon Sancho, Raphael Varane och Cristiano Ronaldo. Men investeringarna har ännu inte burit frukt. Istället har United under hösten sett sämre ut än på mycket länge. Kanske sämre än någonsin under Solskjaers ledning?

Enligt Daily Star så kan det dock finnas möjlighet att förstärka laget ytterligare redan under januari. Tidningen skriver att ledningen är redo att ge Solskjaer en transferbudget på £70 miljoner att värva för under vinterfönstret. Men det är förutsatt att United vid årsskiftet fortfarande har häng på toppen och möjlighet att utmana om titeln under våren, menar tidningen.

Källa: Daily Star

.

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. självklart så hade en defensiv mittfältare av världsklass varit ett tillskott som United verkligen behöver men om man samtidigt ser på vilken trupp som vi har och jämför det med hur vi presterar så behöver man inte vara en Einstein för att kunna räkna ut att problemet ligger någon annanstans

    3
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen