post image

Solskjaer: Han kommer vara involverad mot Wolves

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-31
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att Bruno Fernandes kommer vara involverad i Uniteds match mot Wolverhampton imorgon lördag. 

Bruno Fernandes blev igår officiellt klar och presenterad av Manchester United och Ole Gunnar Solskjaer säger att portugisen kommer vara delaktig redan i morgondagens match mot Wolverhampton.
”Han är fit nog att spela och han kommer definitivt vara involverad i truppen. Låt oss få träningen idag. Han har ju haft några hektiska dagar nu och hans dotter fyllde tre år i går. Jag vet inte hur mycket han kommer vara involverad, men han kommer vara i truppen.”
”Vi behövde spelare som det här betyder mycket för. Han är en vinnare. Han hatar att förlora. Jag har sett det själv. Han använder sin ilska på ett bra sätt, för att spela bättre och hjälpa sina lagkamrater. Han var en fantastisk kapten för Sporting och han kommer vara en ledare här också.”
United och Sporting satt i långa förhandlingar om Fernandes och under en period såg klubbarna ut att vara oförmögna att komma överens om prislappen och United rapporterades vara redo att lämna affären. Solskjaer fick under presskonferensen frågan om varför affären tog sån tid:
”Ni vet hur det är. Det handlar om tajming, värdering, pengar och man har en klubb som äger honom och man kan se hur mycket han betyder för dem och de ville behålla honom. Vi är bara glada att vi lyckades ro det i hamn. Vi har följt honom under flera år, men han har också växt under den perioden. Trygga framträdanden, en stor ledare för sitt lag och t.om med all spekulation som varit kring honom – varenda klubb i Europa har länkats med honom – men han har hållit sig fokuserad och spelat fantastisk fotboll för Sporting. Och när man väl träffar honom så är han även en fantastisk människa.”
Källa: MEN
 

.

Kommentarer till artikeln

6 KOMMENTARER

 1. Håller med men har vi ngt val?
  Otroligt viktig match med tanke på tabell läget!
  Skulle vara Garner / Perrira med Fred som släpande i så fall och det håller inte alls enligt mig. Ja svårt när en uppåtgående Matic är avstängd dessutom.

  12
  0
 2. Om Bruno kommer spela mot Wolves, kommer alla fall inte jag ha någon speciell förväntan på honom. Vi måste ge honom all den tid han behöver för att acklimatisera sig i den engelska kulturen, livsstilen, Uniteds spelmodell
  Ytterst få spelare levererar på en gång och även man lyckas med detta i första matchen, så kommer setbacken förr eller senare.
  Så för en gångs skull håller jag med Xinpei. Vem hade trott detta? 😀

  5
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen