post image

Solskjaer ger uppdatering om Rashfords skada

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer är hoppfull om att Marcus Rashfords ska kunna vara tillbaka innan säsongen är över för att hjälpa United i slutspurten. 

De senaste röntgenbilderna av Marcus Rashfords dubbla stressfraktur bedöms enligt Solskjaer som positiva och norrmannen är hoppfull om att Rashford ska kunna vara tillbaka för slutspurten av säsongen – en poängterar att man inte kommer ta några risker.
”Röntgen var ganska positiv, men vi kommer ge honom den tid han behöver. Han vill desperat komma tillbaka, men det kommer ta ännu ett par månader innan vi ser honom antagligen. Vi kan inte skynda det här. Men när han är fit igen så kommer han vara starkare så det kommer bli en stor boost för oss.”

Solskjaer avslöjade även att Rashford - som varit i United sedan barnsben och brinner för klubben - är engagerad i laget och med i omklädningsrummet, trots att han är skadad.
"Han är på träningsanläggningen varenda dag. Han är här i krokarna och i torsdags (mot Brugge) var han med i omklädningsrummet innan matchen, i halvtid och efter matchen. Så självklart vill han att grabbarna ska göra bra ifrån sig så han kan komma tillbaka och spela i Europa. Förhoppningsvis kan vi ta oss vidare i FA Cupen också och vi har ligan kvar. Så han vill vara där när det avgörs."

"Hans liv är Man United. Han tittar även på akademigrabbarna. Här rör sig omkring på stället och efter träningarna går han och tittar på U18. Så självklart är det den typen av familj vi vill ha i den här klubben och att vi har Marcus - som varit en av de som bidragit mest på planen, att också bidra utanför planen - det är viktigt. 
Källa: MEN
Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen