post image

Solskjaer: Fyra spelare som är så svåra att bänka

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-05
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att han lider av att bänka spelare som gjorde så bra ifrån sig innan spelstoppet. 

United har startat med samma elva i de tre senaste Premier Leauge-matcherna – något som faktiskt inte hänt sedan november 2006, enligt Manchester Evening News. Och det är ju svårt för Solskjaer att göra förändringar när laget flyger fram som det just nu gör.
Igår slog Rashford, Martial, Fernandes, Pogba, Greenwood och co Bournemouth med 5-2 och fem mål i en ligamatch på Old Trafford har man inte gjort sedan Boxing Day 2011. Lägg därtill att man hållit 12 nollor under sin 16 matcher långa förlustfria svit.
Laget gjorde redan innan spelstoppet bra ifrån sig. Då med spelare som McTominay, Fred och James frekvent i startelvan  – spelare som nu får stå ut med bänken då Pogba och Rashford är tillbaka och Greenwood och Matic formtoppar.
”Vi har startat samma elva i tre matcher. För det första beror det på bra form och för det andra så utgör laget en bra enhet och offensivt hot” säger Solskjaer. ”Men vi har ju andra spelare. Det är så svårt för mig att bänka Scott (McTominay) och Fred och även Brandon (Williams) och Dan James. Vi har spelare som förtjänar att spela, men vi kommer behöva alla. Vi har så många matcher framför oss på kort tid, men Greenwood, Rashford och Martial har gjort det fantastiskt.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

6 KOMMENTARER

 1. En tydlig hint också till vilka spelare som han vill ska känna sig som en viktig del i hans lagbygge och signal till vilka han inte tycker är jobbigt att bänka och som gärna kan få se sig om efter en ny klubb. Typ Lingard, Pereira, Dalot etc.

  0
  0
   1. OllE: Oavsett ålder så ser man på en spelare ganska snabbt ifall han kan bli bättre, eller bra nog för United. Den här spelaren har alldeles för dåliga fotbollsfötter för att platsa i United, någonsin. Waste of time, både för honom och oss. Alternativt att han alltid nöjer sig med att vara andrahandsval, eller tredje.

    0
    0
    1. Ja du har ett jävla öga, till skillnad mot oss dödliga att se sånt. Jag väljer dock att tro på grabben, han är ung som sagt och kan utvecklas till något bra att slänga in sent i en match.

     0
     0
     1. OllE,
      Din intuition säger att James kan bli som sin nuvarande tränare, dvs en supersub? Efter första säsongen var Ole inte heller ordinarie. Så visst kan James användas som en sk supersub. Detta betyder mera att han kommer använas när United ligger under och behöver lite friskt blod på högerkanten. På högerkanten spelar (förhoppningsvis) Sancho med Greenwood som första stand in. Mao. James blir i bästa fall ett tredjehandsalternativ. Om någon klubb skulle vilja låna eller tom köpa James, är det inte bättre att låta honom gå?

      0
      0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen