post image

Solskjaer: Full trupp när ligan återupptas

Skriven av: admin
Publicerad 2020-05-27
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att både Paul Pogba och Marcus Rashford kommer finnas tillgängliga när ligan återupptas. 

Målsättningen är att Premier League ska kunna återupptas ett par veckor in i juni månad och Manchester United välkomnar då två saknade spelare – Paul Pogba och Marcus Rashford.
Pogba har tillbringat större delen av säsongen med skada och Rashford skadade sig i januari med en dubbel stressfraktur i ryggen. Det var oklart huruvida någon av dem skulle kunna spela mer för United denna säsong, men spelstoppet har gjort att de hunnit läka och nu är tillbaka i full träning.
”De ser  bra ut. De är med på träningen nu och har gjort allt som de andra grabbarna gör” säger Solskjaer till MUTV. ”Ingen reaktion hittills (ta i trä). När vi väl sätter igång igen så ser det ut som att vi kan ha en full trupp att välja ifrån. Vi är tillbaka i träning, vilket har varit väldigt bra. Grabbarna har varit fantastiska, vädret har varit bra och de har haft kul.”
”Förhoppningsvis har vi bevisat att det här kan genomföras på ett säkert sätt och vi kan nu gå vidare till nästa steg. Det har varit riktigt kul att vara tillbaka på träningsläggningen igen. Alla ser vassa ut, alla har varit på gott humör och vi har tränat i mindre grupper om fyra – fem och de har gjort väldigt bra ifrån sig. Förhoppningsvis kan vi snart träna i ännu större grupper.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen