post image

Solskjaer: Fantastiskt framträdande av oss

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger sin kommentar om gårdagkvällens fina seger mot Brighton. 

United ångar på i återstarten och har fortsatt i samma goda form som man visade upp innan spelstoppet. Igår körde man enkelt över Brighton på Amex Stadium med seger 3-0 efter mål av Greenwood och två av Fernandes och det var ett imponerande framträdanden som United visade.
Segern innebar att man tog tillbaka femteplatsen i tabellen från Wolves och en nöjd Ole Gunnar Solskjaer, sa efter matchen:
”Oj jag värderar det här framträdanden högt. Fantastiskt från start. Grabbarna var fulla av självförtroende och kvalité. Vi gjorde en del exceptionella saker. Det är alltid svårt att spela mot Brighton. Grahams lag håller i bollen bra, men jag tycker vi pressade dem redan högt upp i planen – Anthony, Markus, Bruno visade intensitet och intention. Vi pratade om det innan matchen – om att visa intention både med och utan boll och när vi hade den så försökte vi skapa chanser. Och vi gjorde några fantastiska mål.”
”Man kan se att med den kvalité och talang vi har när vi kliver framåt, så har vi ett fundament att spela utifrån – med bra formation och presspel. Vi pressar högt och även med vår backlinje, som nu är vana vid varandra. Och De Gea gjorde två fenomenala räddningar, så det finns mängder av anledningar bakom våra hållna nollor. Men det handlar alltid om grunden i laget ärligt talat. Man måste ha en formation att utgå ifrån och intensiteten i vår defensiv var väldigt bra. Vi vet att vi är elva man som både försvarar och anfaller och vi försvarar högt upp.”

Källa: Manutd.com

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen