post image

Solskjaer: En av våra bästa matcher

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-05
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer var väldigt nöjd med Manchester Uniteds framträdande mot Tottenham. "Definitivt en av våra bästa matcher."

Manchester United gjorde i går kväll en av sina bästa, eller kanske sin bästa match under säsongen. Det var en påkopplat United som klev ut och var det absolut bästa laget mot Jose Mourinhos Tottenham och slutresultatet skrevs till 2-1 till United – en trepoängare som innebar att United klättrade upp till 6:e plats i Premier League-tabellen.
”Ett av våra bästa starter, definitivt” sa Solskjaer efter matchen.”Vi hade perioder i matcherna mot Liverpool, Chelsea och Leicester också men våra första 40 minuter i dag var väldigt bra. Och även vår reaktion efter de gjorde mål. Det är alltid oroligt, för så många gånger den här säsongen har vi tagit ledningen, sedan släppt in och bara lyckats få kryss.”
”Det finns många olika anledningar till hur våra matcher ser ut mot bättre lag, men i kväll hade vi spelare som hade roligt där ute och spelare som utmanade. Vi har inte varit bra nog på att bryta ned lag i matcher där vi haft 70-75% bollinnehav, men i dag var det nog närmare 50-50. Jag vet inte säkert.”

"Vi hade mest boll i första halvlek och en del av det uppbyggnadsspel och den penetration vi visade var väldigt bra. Det finns ingen bättre match än nästa va? Vi möter ett fantastiskt Man City-lag och grabbarna kommer vara taggade."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen