post image

Solskjaer: Det måste vara rätt anfallare

Skriven av: admin
Publicerad 2019-09-30
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer förklarar varför man inte köpte in någon ny anfallare för att ersätta Romelu Lukaku och Alexis Sanchez efter att duon lämnat Manchester United för Inter...

United sålde Lukaku till Inter i somras och man lånade ut Alexis Sanchez och till mångas förvåning så ersatte man ingen av spelarna - något som direkt visat sig slå hårt mot både bredd, kvalité och målproduktion.
Ole Gunnar Solskjaer förklarar varför United inte köpte en anfallare i somras.
"Självklart. Vi letar efter kreativitet och mål, men värvningarna måste vara rätt. Om den rätta anfallaren fanns tillgänglig att signa så skulle vi gjort det. Det var tid för Rom att lämna. Han visste det. Han ville inte vara här. Vad är poängen med att ha spelare som inte vill vara här? Och det är heller ingen poäng att köpa in spelare som man inte är 100% säker på. När man köper in spelare så måste det vara rätt spelare som kommer stanna lång tid och det är det långsiktiga tänket vi måste ha. Jag kan inte tänka "jag måste ha in en ny spelare för det handlar om mitt rykte nu" nej det handlar om klubben. Det fanns anfallare, men det var inte de anfallarna vi ville ha. Vi kunde inte få den vi ville ha."
Så kommer Manchester United försöka förstärka med anfallskraft i januari?
"Självklart så är det så att när vi låtit Alexis och Lukaku gå så behöver man inte vara raketforskare för att veta att det är en anfallare vi kommer försöka rekrytera härnäst" svarade Solskjaer.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

7 KOMMENTARER

 1. Precis, inte alla som förstår det när diskussioner antas i vissa forum. Tycker det är bra att ge det tid och få rätt anfallare än att stressa fram ett namn som kanske floppar helt, det känns ju igen sedan tidigare om man säger så. Man kanske skulle invsterat innan man säljer men ibland måste man sälja först. Luukaku kunde gått i Januari fönstret såhär i efterhand om en ersättare gjorts klart i Januari men men… pengarna kanske behövdes.

  0
  0
 2. Att det tar tid att bygga PL vinnare och än längre tid att fixa CL titeln men under tiden är det inte OK att ligga 11 i tabellen och ha den bredd vi har nu , Ole har aldrig byggt ett lag Ole har inga meriter att luta sig emot och han har skeppat iväg spelare som han inte ersatt och det är inte ok om man vill fajtas om EL platsen i alla fall .
  Missar vi 7 platsen hur tror man då att det skall gå under sommar fönstret ??? är inte många som söker sig till medelmåttorna nu när han säger att det är endast några få som är aktuella !! och dom i sin tur skall välja ett forna storlag som inte spelar CL eller ens EL knappast troligt NEJ Ole har aldrig varit min tanke på att bygga ett lag vi vet inte ens om han fixar det , idag !! spelar killarna utan spel ide och det lyser tyvärr igenom ganska snabbt .
  TRE poäng mot Arsenal ikväll är ett måste verkligen ett måste .

  0
  0
  1. Om man som många gör jämför med Klopp i Liverpool så tycker jag man ska också kolla vad han gjort under hels sin karriär och inte bara vad han gjorde sista åren i Dortmund och i Liverpool. Det gick väl inte så bra i Mains i början men det är det ingen som nämner.

   0
   0
 3. Men han var inte i Liverpool då !! nej dom behöver skaffa rutin och kunskap först samt ett CV som talar om att du har kapaciteten !!! inte tusan skall väl UNITED vara den klubb som man testar och ser hur långt man räcker !!!! inte i mitt United i alla fall , nej en kvalificerad skall det vara för annars varför sparka man Mou !? han tog titlar med ett inte för starkt United och LVG ! inget lag i serien ägde boll lika mycket som oss då och har dom fått möjligheterna som man nu tycks ge en grönjöling så tror jag dom lyckats bättre med .

  0
  0
  1. Okej, hur gick det för Sir Alex Ferguson i början då?
   Han var i ditt United långt innan United blev bra. Många är vi som förundrats över Sir Alex Ferguson nästan magiska förmåga att leda ett lag. Men var han kung när han kom? Nej inte riktigt men han blev det och han försedde oss med oförglömliga minnen som vi gör allt för att få uppleva igen. Jag tror på det Olé håller på att bygga här, men det kommer krävas mycket av oss fans. Efter att Sir Alex Ferguson pensionerat sig har man raserat klubbens filosofi och gett sig efter snabba lösningar genom erkända managers (Moyes, nåja!!!) olika sätt att spela fotboll på. Inget har håller för de får inte tid att göra det på. Av någon anledning så pallar man inte pressen eller så tycker man att man satsat så sjuka pengar på spelare och inte fått det man vill ha, troféer!! Nu mär man inser det vill många inte inse vad vi gjort och vilken tid det kommer ta att få ordning på förvärvsstrqtegier, sätt att spela på. Det är inte roligt att se dem spela som de gör just nu men det är i alla fall inga världsstjärnor som spelar dåligt och bara är i klubben för de får så sjukt bra betalt.

   0
   0
 4. Ge nu detta lite tid!
  Någon som kommer ihåg vilken placering Liverpool hade första säsongen med Klopp?
  8a om jag inte mins fel
  Så ge nu Ole tiden att skaffa rätt spelare och inte panikköpa så kommer detta att bli fint.. man lever på hoppet

  0
  0
 5. Jag är över femtio år så jag höll på dom innan han kom med och då låg vi efter Liverpool och vi gick inte som tåget heller men sen blev det ett stabilt topplag som man nu slarvar bort till 10-15 plats om det skall se ut som nu och det är inte godkänt . Har Mou eller LVG fått gjort sitt jobb utan att ha en okunnig inom fotbollen så har vi inte suttit där vi nu hamnade med Ole han får inte killarna att ens spela den fotboll han vill och det är underkänt. Vi har idag en bättre backlinje nu än vi haft dom fem sex senaste åren då vi saknat en mittback värd namnet och en högerback som vi inte sett på tio år i alla fall , vi har ett tunt men inte värdelöst mittfält !!! men Ole får inte fason på det för han tunnade ut truppen innan han plockade in spelare . Att tro att fem pojkar från akademin skulle kunna fylla så många platser samma säsong på talar om Oles okunskap helt enkelt , tre av dom skulle skickas ut på lån till PL lag ev championship lag nu i år , sen började man skeppa spelare när fönstret nästan var stängt !!! fast dom inte fyllt platserna. Han Ole borde vetat att Uniteds spelare har varit mycket skadad så som Shaw Jons och Baily bla han vet om att anfallet bestog av en 17 åring och två yttrar han visste att Young och Mata samt Matic paserat sitt zenit och endast är trupp spelare. På det så visste vi att Lingard Perreria McT är trupp spelare varav ev McT har en växel att lägga in dock har inte jag sett den sen Dalot stannade av likaså Fred men detta viste vi innan säsongen startade så var för inte göra något åt truppen under sommaren BREDDAT men Ed är inte en affärsman vad gäller att köpa utan dra in pengar och snåla på saker det är hans signum inte spela sport chef på United där passar han inte in .

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen