post image

Solskjaer: Det har varit en bergochdalbana

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en intervju med Sky Sports och beskriver det första året som manager i Manchester United, som en bergochdalbana. 

Solskjaer har nu varit manager i United i lite över ett år. Det började fantastiskt bra då han ersatte Mourinho i december i fjol och hans första 15 matcher gjorde att ledningen valde att ge honom ett permanent kontrakt. Därefter började en tung period som varade under ett par månader i slutet av förra säsongen och trots en bra försäsong i somras så fick man den sämsta ligastarten på 30 år.
Sedan ett par månader tillbaka visar dock United upp positiva tecken. Även om man fortfarande har problem framförallt mot sämre motstånd. Och Ole Gunnar Solskjaer säger i en intervju med Sky Sports att det första året på jobbet varit som en bergochdalbana.

"Det har varit en bergochdalbana. Men det har varit fantastiskt. Det har varit ett år som jag kanske inte trodde jag skulle få uppleva, men jag har innerst inne alltid drömt om det här jobbet. Jag tappar aldrig fotfästet när det går bra för oss och jag blir aldrig speciellt nere när det inte går bra för oss, för det är en fin gräns och små marginaler mellan framgång och inte så bra resultat i fotbollen."
"Jag tror det bara är sån jag är som person. Det handlar om att blicka framåt mot nästa match och hur jag kan se till att vi utföra jobbet ordentligt. Att vi är väl förberedda. Man måste ta upp och nedgångar och motgångar med samma mentalitet som när man gör bra ifrån sig. Ni kommer inte se mig nedslagen och ni kommer inte se mig sväva på moln."
"Det kommer att ta tid, som allt gör i fotbollen. Vi är ett så ungt lag så vi kommer fortfarande att se en del inkonsekvens, men ni kommer inte se oss ge upp - det kommer ni inte att se. Vi vill tillbaka till framgångarna. Vi vill vinna troféer. Vi har två fantastiska derbyn (i semin av Ligacupen) och några väldigt viktiga bortamatcher. Vi har även Europa League, så låt oss se i maj."
Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen