post image

Solskjaer: Det är upp till honom nu

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-29
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en uppdatering om kontraktssituationen kring Tahith Chong. "Vi har erbjudit honom ett mycket bra kontrakt."

Chongs kontrakt går ut till sommaren och hans agent bekräftade tidigare i höstas att det finns intresse från flera storklubbar runtom i Europa. Holländaren spås en ljus framtid, men när han fått chansen i Manchester United så har han inte imponerat sådär överdrivet stort.
I går fanns han med i startelvan mot Astana och brände då ett jätteläge, som hade kunnat innebära en 2-0 ledning till United och hans första seniormål för klubben. Han hade bara behövt stöta in Shaws inspel, men missade målet och kort därpå kvitterade hemmalaget – innan de i slutändan vann matchen med 2-1.

Solskjaer gav efter matchen en uppdatering om kontraktssituation kring 19-åringen.
"Det finns spelare som vi vill ska signa och Tahith är en spelare vi tror kommer att utvecklas. Vi har erbjudit honom ett väldigt bra kontrakt och bollen ligger nu hos honom."
Och om det där missade friläget, sa Solskjaer:
"Ja såklart vet han att han klantade sig och det sa han även i omklädningsrummet. Det är en svår match, men ingen anfallare ska behöva oroa sig över missade chanser. Det handlar om att mogna. Jag tror jag gjorde samma sak när jag var ung."
Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

 1. Namnet och frisyren gör honom cool och exotisk, många missar därför att killen ser ut som ett barn bland män när han spelar, valpig i spelet och tar extremt många omogna beslut, samma princip som med Adnan Januzaj.
  Januzaj ser för övrigt fortfarande ut som ett barn bland män och har varken mognat i spel eller beslutsfattande.
  Om man tittar t.ex på Greenwood finns där en mognad i både spel och beslutsfattande, framförallt i besluten hur han ska avsluta och när.
  Skeppa iväg Chong om han inte vill förlänga, som 19åring borde han ha kommit längre, med det menar jag inte bättre, utan helt enkelt att valpigheten borde vara borta, och pga det finns faktiskt inget som pekar på att han kan ta de steg som krävs.

  7
  0
 2. Nu är väl inte jag det största Chong-fantasten. Men,
  För att få bort valpigheten behöver man få spela A-lagsfotboll. Det kändes som att i början av säsongen var han inriktad på att visa att han också skulle få chansen och gjorde en hel del poäng i u-laget.
  Men den här kontraktsituationen verkar ha satt honom i kläm.
  Men med tanke på hur det sett ut på planen så förstår jag att han är tveksam till att skriva på när han inte fått chansen i laget trots bra prestationer.
  Risken är att det blir en ny Pogba, går till Juventus och får speltid.
  Men han var faktiskt bedrövlig sist..

  0
  4

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen