post image

Solskjaer: Det är upp till Alexis att bevisa

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-15
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer hintar om att det är upp till Alexis Sanchez själv att bevisa sitt värde och om han har något att tillföra i Manchester United. 

Solskjaer sa, något överraskande, i vintras att ”Alexis skulle återvända från sitt lån och motbevisa alla nästa säsong.” Det är väl tveksamt om så blir fallet.. Alexis är just nu på lån i Inter och det är ännu inte beslutat om han kommer bli kvar bortom den 30:e juni, då lånet går ut eller om han då kommer återvända till United.
Solskjaer fick frågan om Alexis överhuvudtaget kommer ha någon plats i dagens Manchester United.
”Självklart finns det plats för bra spelare och bra personer i den här miljön. Låt oss se var vi befinner oss efter den här säsongen, för vi känner att den här truppen är spännande. Vi känner att vi är på väg mot någonting. Det är upp till alla spelare som är här att göra bra ifrån sig för det pratas alltid om att spelare ska komma och spelare ska lämna.”
”Det handlar om att sammansvetsa truppen. Ibland när man dekorerar sitt vardagsrum så kanske man har en fin stol eller soffa, men den kanske inte passar med resten av inredningen. För att vi ska kunna fundera på stora titlar så måste vi ha fokus på att först avsluta den här säsongen.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

 1. Kan förstå att han behöver vara lite försiktig i sina uttalanden om Sanchez men läser man in i hans ord så vet vi alla redan att Sanchez inte har en plats i dagens Manchester United och OGS planerar inte honom som en truppspelare. Han skulle inte förbättra någonting, snarare sprida avund ibland de yngre som presterar och ändå bara har en fjärdel-/femtedel av Sanchez lön. Det är en cancersvulst som United behöver kapa loss.

  0
  0
  1. Vadå en femtedel av Sanchez lön?
   Rashford har £250.000. En alldeles för hög lön för någon spelare över huvudtaget.
   Sanchez ska väl ha £400.000. En orimligt för hög lön i alla kategorier. Men om man jämför honom med Messi, så är det en rätt låg lön. Messi ska tydligen ha €1000.000 i veckan.
   Kapa bort Sanchez genom att köpa ut honom, så Ole slipper leka smartskij vid varje uttalanden han gör. Sänk sedan Rashfords lön till mera marknadslön, vilket borde ligga runt £100.000.
   Nån gång måste klubbarna börja sänka lönerna. Annars kommer detta gå åt helvetet.

   0
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen