post image

Solskjaer: Den bästa all round-mittfältaren i världen

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-25
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer är hoppfull om att Paul Pogba ska kunna starta i matchen mot Newcastle på Boxing Day. 

Paul Pogba gjorde sin efterlängtade comeback i söndagens match mot Watford. När han kom in med halvtimmen kvar av matchen så hade United hamnat i ett 2-0-underläge mot ligajumbon och inte skapat mycket i matchen. Men Pogbas entré ändrade på det. Fransmannen skapade mer på egen hand under sin halvtimme än vad hela laget gjort fram till dess.
Pogba kan vara nyckeln för att luckra upp täta försvar – som vi kan vänta oss i de kommande matcherna mot Newcastle och Burnley. Och Solskjaer är hoppfull om att han kan starta mot Newcastle i morgon på Old Trafford.
”Låt oss se hur han känner sig. Han gjorde väldigt bra ifrån sig, så det är ett stort plus. Det kan bli så att vi har med honom från start. Han kan spela överallt. Han kan spela på hela mittfältet. Han är en box-box-mittfältare. Han kan falla djupt och slå långa passningar. Han kan få bollen högre upp och kombinera som han gjorde i söndags.”
”Det beror på matchen. Det är det som är bra när man har Paul för han är den bästa all-round-mittfältaren i världen. Han kan hantera alla rollerna så det är härligt att ha honom tillbaka.”
Källa: Sky Sports

.
 
 
 
 
 

 
 
 

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

 1. Det Pogba måste bli bättre på är att alltid försöka vinna tillbaka bollen varje gång har tappar den. Pogba har en förmåga att gnälla på domaren och vara tjurig direkt efter bolltappet och inte springa efter motståndaren och försöka erövra tillbaka bollen.
  Den dagen Pogba visar dessa egenskaper i match efter match, då är jag beredd på att hålla med Ole att han är den bästa all-round-mittfältaren i världen.

  8
  1
 2. Håller med om Pogba!
  Och det gäller även Martial jag blir galen när men ser spelare slå bort passningar och sedan stå och glo och slå ut med armarna medans lagkompisar ska få ta extra löpningar för att täcka upp.

  6
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen