Solskjaer: Dags för oss att vinna troféer

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att det är viktigt för Manchester United att ta sin första pokal tillsammans och bygga vinnarkultur.

United tog sig till slut vidare till semifinal i FA Cupen efter seger 2-1. Men matchen gick till förlängning och segermålet kom bara några minuter innan det hade blivit straffavgörande.
”Vi är i semifinal och det är vi väldigt glada över” sa Solskjaer efter matchen. ”Förra året tog vi oss till kvartsfinal och förlorade mot Wolves. Nu är vi i alla fall i semi på Wembley. Det är viktigt för det här laget att vinna sin första trofé eller att ta sig till sin första final tillsammans. Det kommer bygga vinnarkultur för vi måste börja vinna saker.”
Det var Ighalo som satte United i ledningen innan Todd Cantwell kvitterade för hemmalaget. Harry Maguire blev sedan matchhjälte i förlängningen då han trycket in 2-1 till United och Solskjaer är nöjd med sin kapten.
”Harry har varit fantastisk sedan han kom till klubben. Hans ledaregenskaper syns tydligt och han har hjälpt oss i uppbyggnaden. I dag tror jag han vann varenda duell, så jag är väldigt nöjd med Harry. De två målen (som han gjort i United) är kanske mål man inte förväntar sig av honom – en kanon från 30 yards i krysset och sedan ett måltjuvsmål”  sa Solskjaer.
Lottningen till semifinalerna äger rum i kväll i halvlek i kvartsfinalen mellan Newcastle v Man City.

Källa: Sky Sports