post image

Solskjaer: Chans för dem att göra stort avtryck

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-08
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att ett ljus i mörkret, för Uniteds del är att man kommer ha två av sina viktigaste spelare tillbaka när säsongen väl återupptas. 

Marcus Rashford och Paul Pogba har varit långtidsskadade och hade kanske eller kanske inte hunnit tillbaka i spel innan säsongen var över. Men sedan slog corona till mot världen och mycket är just nu väldigt ovisst, både inom fotbollen och många andra saker.
Alla klubbars spelare tränar just nu hemifrån i väntan på besked om hur och när man ska kunna träna gemensamt igen och framförallt hur och när säsongerna ska kunna spelas färdigt. När och om de återupptas så kommer dock både Rashford och Pogba finnas tillgängliga och kunna hjälpa United i de så viktiga matcherna som återstår – både i jakten på topp-fyra och i Europa League och FA Cupen.
I ett videosamtal med Gary Neville för Sky Sports, säger Solskjaer:
”Paul och Marcus har varit borta, men nu har vi fortfarande matcher kvar att spela och alla i ligan kommer få börja på mer eller mindre samma nivå. Nu kanske de har motivation att köra på med sin återhämtning eftersom de förstår att när de är tillbaka i spel så kommer de vara på samma nivå eller kanske till och med en bättre fysisk nivå än andra. På sätt och vis har de nu en möjlighet att kunna spela en större roll i den här säsongen än vad de kanske hade trott. Och de är stora spelare för oss. Ett par av våra viktigaste.”

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen