post image

Sky: United ute efter Sancho, men inte Kane

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-19
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Sky Sports reporter James Cooper ger sin bild av vilka transfermål Manchester United har inför sommaren. 

United länkas med många spännande spelare inför fönstret, men det är i dagläget oklart hur transfermarknaden kommer se ut i den rådande situationen. Sky Sports reporter James Cooper ger sin syn på hur United ser på vissa av de spelare som frekvent kopplats ihop med klubben.
Jadon Sancho är en spelare som United är mycket intresserade av, men prislappen förväntas ligga på minst £100 miljoner och den typen av jätteaffärer kan bli knepiga att få till i sviterna av coronaviruset, menar Cooper.
En annan spelare som United länkats med igen på sistone är James Rodriguez. Colombianens karriär har gått upp och ned sedan han slog igenom i VM 2014 och är nu tillbaka i Real Madrid sedan förra sommaren, då han återvände från ett lån i Bayern München. 28-åringen är dock inte på Uniteds transferlista, skriver Cooper. Helt enkelt för att Ole Gunnar Solskjaer anser att det finns bättre transferalternativ om man vill ha in en mittfältare – te.x Jack Grealish, som United länkats starkt med under flera månader.
Huruvida man väljer att värva en mittfältare hänger dock till stor del på vad som händer med Paul Pogba, skriver Cooper.
Supertalangen Jude Bellingham är dock en spelare man vill ha in oavsett om Pogba stannar eller säljs och man är fortfarande hoppfulla om att ro hem affären, skriver Cooper. Samtidigt har det förekommit många rapporter om att Borussia Dortmund leder racet om 16-åringen.
Men Harry Kane – som länkats mycket med på sistone – är däremot en spelare man inte kommer försöka sig på att signa. Även om Daniel Levy skulle antyda att han är beredd att sanktionera en försäljning av Kane till United, så kommer United inte betala den typen av summor som kommer att krävas, skriver Cooper.

Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen