post image

Sky: United erbjuder Young nytt kontrakt

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

En vändning i Young-historian. Manchester United ska nu ha erbjudit Young ett nytt kontrakt för att få honom att stanna kvar i klubben.

Sedan i tisdags kväll har det ryktats mycket om att Young kan vara på väg till Inter och även Englands mest trovärdiga källa BBC har skrivit under på ryktena och hävdat att Young kommer flytta till Inter antingen i sommar eller redan nu i januari.
Men nu skriver Sky Sports att Manchester United erbjudit 34-åringen ett nytt kontrakt för att få honom att bli kvar i Manchester. Enligt Sky rör det sig om en förlängning på ett år.

Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

 1. Från Youngs synvinkel:
  Prova på att spela ett par år utomlands. Detta ger mycket livserfarenhet. Soft liv i Italien. Snacka lite gojja med Lukaku och Sanchez efter matcherna och träningarna.
  Från Uniteds synvinkel:
  Ge grabben en lönelyft, 1+1 års förlängning. Detta så att vi kan stabilisera försvaret under nästa säsong och så att ungdomarna har vuxit in i kostymen. Räcker det inte med en säsong, då kan vi nyttja optionen.

  3
  6
  1. De flesta här inne är så sanslöst korkade.
   Inlägget jag skrev var bara rena spekulationer från min sida.
   Om jag vore Young och fick chansen att på gamla dagar att få spela i Italien i ett par år, skulle jag inte tveka en sekund, oberoende hur lukrativt kontrakt Ed & Ole skulle erbjuda mig.
   Jag tycker samtliga spelare i vår ordinarie försvarslinje (AWB, Lindelöf, Maguire, Shaw) har stora brister. Tex tror jag att AWB aldrig någonsin blir en bra offensiv back. Han har inte tekniken i sig. Lindelöf kan inte försvara. Maguire ovanligt oteknisk. Shaw är bara dålig. Jones bör nog fundera på att bli såld.
   Och mitt i allt detta vill väldigt många här att slänga ut Young.
   Jag tycker fortfarande att det vore bra om Young fick ytterligare ETT år.

   2
   2
 2. Detta är löjeväckande, jag gillar Young och det han gjort för United. Men nu måste vi börja rensa i leden och inte förlänga för lojalitetens skull. Absolut ha en eller två äldre spelare som kan vara kvar för rutin och ledarskap men vi har redan en drös av dessa spelare och om nu Young vill testa något nytt, så låt honom gå. Denna klubben är så sjukt misskött och förlänger de med Young är detta ytterligare ett bevis på detta.

  2
  1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen