post image

Sky Sports: Solskjaer får troligen behålla jobbet

Skriven av: admin
Publicerad 2021-10-26
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Sky Sports skiver nu att det troliga är att Ole Gunnar Solskjaer sitter kvar som manager för Manchester United. 

Efter en svag höst och ett katastrofalt resultat mot ärkerivalen Liverpool i söndags så har det rapporterats från flera håll att Ole Gunnar Solskjaer hänger väldigt löst, men Sky Sports menar att det troliga är att han kommer få sitta kvar som manager för klubben för nu.

Enligt Sky så är känslan inom klubben att besvikelsen över resultaten är stor, men att nu fokus kommer ligga på att identifiera problemet och låta Solskjaer försöka få till en förbättring snarare än att byta manager.

 

United har bara tagit en poäng på sina fyra senaste ligamatcher och spelet har långt ifrån övertygat under hösten, men Sky menar att det inte finns någon indikation från United att Solskjaers jobb är hotat i detta nu.

För Manchester United väntar en extremt tuff period med matcher mot Spurs, Atalanta, Manchester City, Watford, Villarreal, Chelsea och Arsenal och vi får väl anta att styrelsen löpande kommer utvärdera läget mellan nu och början av december.

Antonio Conte är enligt media den hetaste kandidaten till att ta över United om Solskjaer skulle få lämna, men Sky Sports menar att det i dagsläget inte förekommit någon kontakta mellan parterna.

Källa: Sky Sports

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen