post image

Sky Sports: Ny deadline ikväll – åtta budgivare med i racet

Skriven av: admin
Publicerad 2023-03-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Sky Sports skriver att det kan inkomma så många som åtta bud på Manchester United innan kvällens deadline. 

Glazers har satt ny deadline för uppdaterade bud till ikväll kl 22 svensk tid och både Sir Jim Ratcliffe och Sheikh Al Thani förväntas inkomma med nya förbättrade bud. Men trots att det var Ratcliffe och delegationen från Qatar som uppmärksammades då de besökte Manchester United i förra veckan så skriver Sky Sports att många andra intressenter också besökt klubben för samtal. Och Sky menar att i alla fall fem, kanske så många som åtta bud förväntas inom innan kvällens deadline.

Utöver Ratcliffe och Al Thani så är den amerikanska hedgefonden Elliott Investment Management den tredje kända budgivaren. I Elliott Investments fall rör det sig inte om ett bud på majoritet av klubben, men istället en minoritet i ett upplägg som skulle låta Glazers sitta kvar i kontroll samtidigt som man får in en stor investering i klubben - som sedan kan användas för att betala av lån, rusta upp arena och träningsanläggning.

Sky skriver att det fram till idag inte finns någon "favorit" i racet, men att en sådan kan börja ta form efter kvällens deadline. Sky menar dock att flera intressenter förväntas besöka klubben för samtal under nästa vecka, trots kvällens deadline.

Enligt rapporten vill Glazers ha £6 miljarder för att sälja klubben och om värderingen inte möts så kommer man istället satsa på att ta in en minoritetsägare. Enligt Sky så gjorde Sir Jim Ratcliffe och INEOS Group ett mycket gott intryck under sina samtal med United och hade en sofistikerad approach, men Sir Jim sa häromdagen i en intervju med Wall Street Journal att han inte kommer att betala ett "dumdristigt pris" för Manchester United. Vad som är ett dumdristigt pris enligt Sir Jim är dock oklart.

Fabrizio Romano skrev under natten att Sheikh Al Thani fortfarande känner sig väldigt säker på att han kommer nå framgång i racet med det nya bud han planerar att lägga.

Källa. Sky Sports, Twitter

 

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

 1. Får ju hoppas på den amerikanska girigheten står sig. Full försäljning för att bli av med dessa iglar som stjäl pengarna från klubben för att bekosta sina spelare till sitt äckliga skit lag Buccaneers. Vidrigaste ägarna till en fotbollsklubb som någonsin funnits, inkluderat Putin och sitt Chelsea.

  Håller med Neville fullt ut när han sa att Glazers måste bort, att de måste kastas ut ur landet.
  Från skuldfria till 5 miljarder i skuld.

  ”I met Joel and Avram, and they are the nicest people,” Sir Jim said.”
  F*** that, jävla idiot som försöker få till en övertagande med hjälp av Glazers parhästar i Elliot Investment Management.

  Hur jävla mycket ska vi som älskar klubben tåla? NOG!!!

  3
  2

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen