post image

Sky Sports: Martial kan missa Spurs

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-04
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Sky Sports kan Manchester United få ett tungt avbräck till kvällens stormatch mot Jose Mourinho Tottenham. 

I kväll är det stormatch på Old Trafford – Jose Mourinho återvänder till sin gamla hemmaarena med sin nya klubb Tottenham. United har satt sig i en riktigt tuff sits i ligan och ligger inför matchen 10:a i tabellen. Spurs – som inledde säsongen om än sämre än United – har däremot klättrat fort i ligatabellen sedan managerbytet och ligger nu på 6:e plats.
Nu rapporterar Sky Sports att Anthony Martial kan missa kvällens match med en muskelskada. Fransmannen byttes ut sent i matchen mot Aston Villa och Sky skriver att han nu kämpar med att bli kvitt känningarna innan kvällens avspark.
Solskjaer sa under sin presskonferens att Pogba inte kommer finnas tillgänglig till matchen och att Scott McTominay och Nemanja Matic är frågetecken och att man fattar sena beslut gällande dem.

“Paul är inte redo nej. Han har en bit kvar, men han jobbar hårt så låt oss se hur länge. Han är ute på gräset igen så låt oss se hur lång tid det tar. McTominay och Matic? Det är osäkert, men låt oss få det här träningspasset först. Men vi har fler matcher än denna så vi kan inte bara titta på en match. Vi måste se långsiktigt.”
"Jag vill inte prata om dessa skador som vi haft, men såklart är när vi får Scott tillbaka.. Och när vi får Paul tillbaka (så är det bra). Vi har varit tunna på mittfältet eftersom vi haft Nemanja Matic och Paul borta så länge och det har ju påverkat oss."
Källa: Sky Sports
 
 
 

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

  1. Fyfan vilken omotiverad match som inte betyder ett skit. Ole vet inte ens hur man håller kontunitet – vinna mot Spurs, kan sedan gå och förlora hemma mot Norwich. Jag har aldrig varit såhär omotiverad till att kolla på United någonsin. Babyface har tagit all fotbollsglädje från en. Önskar honom inget gott i United. Hoppas bara på att han snabbt kan dra – törs inte att se honom mer.

    6
    4

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen