post image

Sky: Barca i samtal om Fernandes

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-28
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt rapporter under tisdagseftermiddagen kan Barcelona vara på väg att kapa Manchester Uniteds värvning av Bruno Fernandes. 

United och Sporting har suttit i förhandlingar en längre tid men tycks fortfarande vara oense om värderingen av Fernandes och med bara fyra dagar kvar av transferfönstret så är det stor sannolikhet att affären inte blir av. Samtidigt rapporteras det att Barcelona nu gett sig in i förhandlingar med Sporting. Det började med rapporter i Spanien, som Sky Sports nu styrker via sina källor.
Enligt Sky vill dock Barcelona köpa Fernandes i sommar och sedan låna ut honom till Valencia under hela nästa säsong. Barca sitter i förhandlingar med Valencia gällande en värvning av anfallaren Rodrigo och enligt Sky så hoppas man kunna ro affären i hamn genom ett upplägg där Fernandes lånas ut som en motvikt i affären.
Det förekommer även rykten om att Barcelona vill värva Fernandes nu i januari och sedan låna ut honom till Valencia under resten av den pågående säsongen. Exakt vad som gäller är något oklart, men det verkar i alla fall som att Barcelona inlett samtal om en affär.

Källa: Sky Sports, Mirror

Kommentarer till artikeln

16 KOMMENTARER

 1. Snart kommer United inte få en enda etablerad utländsk spelare. Vem vill egentligen spela i en strulklubb med värdelösa ägare, inkompetent ledning och tränare. Om Fernandes får chansen att spela i Barcelona så kommer ha ta den, även om konkurrensen är tuff och inte alls säkert på att han tar en plats i förstaelvan. I United skulle han vara given oberoende hur oduglig han skulle vara, precis som Pogba.

  11
  2
 2. King81, det är inte tränarens fel utan det är ledningen. Vi hade en av dem bästa tränare och vi kom två men det är ledningen och ägare som borde ta ansvaret inte tränaren. Är det hans fel att spelar går sönder eller han får inga spelare?

  2
  3
 3. Blir en spännande vår med det spelar material vi har,något topp 4 är väl inte och tänka på.
  Så då är väl denna säsong över då jag menar OGS behöver ju tid.
  Avgå hela ledningen eller gör något rätt i alla fall vet dock inte vad det skall vara.
  Tröga gubbar som sitter och och bestämmer över våran fina klubb

  3
  1
 4. Manchester Utd have just made their official bid to Sporting for Bruno Fernandes €55m + €25m add ons. The portuguese står agreed personal terms on a five year contract. Talks ongoing between The clubs – agents are ”confident” to find an agreement. (Källa Fabrizio Romano)

  3
  0
    1. Påsen,
     Han som du tipsade mig om på Twitter som säker källa skriver även han om det:
     ”Bruno Fernandes is waiting and buzzing in Lisbon… and he’d be ready to fly to Manchester tomorrow with his agents if the total agreement will be completed on next hours. Talks on. 🔛🔴”

     3
     0
     1. Ja jag såg det. Nu verkar det vara på riktigt. Skulle ju vara hyfsat skönt att få ett slut på denna soppa 😂

      2
      0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen