post image

Skadeuppdatering från Solskjaer

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-31
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en uppdatering om status på Harry Maguire och Marcus Rashford efter gårdagens match mot Chelsea i Ligacupen. 

Gårdagens stora matchvinnare Marcus Rashford – som avgjorde med mål från elva meter och en mycket vacker frispark – byttes ut mot Ashley Young i matchens slutskede, efter misstanke om någon form av känning i knäet. Rashford såg dock inte ut att behöva någon ytterligare assistans vid sidlinjen.
Kort därpå signalerade Brandon Williams att Harry Maguire kände av någonting och behövde bytas ut, men Maguire blev kvar på planen eftarom Manchester United hade gjort alla sina tre byten.

Ole Gunnar Solskjaer gav efter matchen en uppdatering Maguire och Rashford och sa att de båda sannolikt hinner skaka av sig värken innan lördagens match mot Bournemouth:
"Vi spelar fotboll, inte basket. En dela av spelarna har ont, men man ska vara helt slut för det är det värt. De läker båda fort (Rashford och Maguire) och förhoppningsvis är de redo till lördagens match."
Manchester United har nu börjat hitta tillbaka till formen. Efter Den starka insatsen mot Liverpool hemma på Old Trafford så har det blivit tre raka bortasegrar - mot Partizan Belgrad, mot Norwich och mot Chelsea. Så saker ser ut att börja gå i rätt riktning efter den tunga säsongsstarten.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen