post image

Shearer: Exakt så ska han spela

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Den gamle skyttekungen Alan Shearer hyllar Marcus Rashford för dennes framträdande i matchen mot Liverpool. "Hans rörelse var fantastisk" säger Shearer. 

Marcus Rashfords form har inte varit något vidare under hösten och han har inte lyckats leverera de mål som han behöver göra denna säsong. Men i går mot Liverpool var både United och Rashford formtoppade.
21-åringen var ett stort hot mot Liverpools backlinje och efter fint förarbete och inlägg från Daniel James kunde Rashford på ett sant målskyttevis sätta dit 1-0 till Manchester United i den 35:e matchminuten.
Den gamle skyttekungen Alan Shearer säger till The Sun:

"Rashfords rörelse vid målet var superb och han skaffade sig utrymme för James att hitta honom med ett briljant inlägg. Det var exakt så som en riktig center forward ska agera. Jag såg honom även mot West Ham och Newcastle nyligen och då visade han upp en total brist på rörelse. Men nu så var han full av löpvilja och energi och ställde till med problem för Liverpools backlinje hela matchen."
"Rashford spelar i ett medelmåttigt lag just nu och får inte mycket att jobba med, så han förtjänade den stående ovationen i slutet när han ersattes av Anthony Martial. Det är orättvist att all den pressen ska ligga på Rashord, men Martials återkomst från skadan kan nu lätta den bördan för honom."
Matchen mellan United och Liverpool slutade 1-1 efter att Liverpool kvitterat i den 85:e minuten.
Källa: The Sun

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen