post image

Shaw: Vi kan inte gömma oss bakom Solskjaer

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-16
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Luke Shaw säger att spelarna inte kan gömma sig bakom Ole Gunnar Solskjaer längre utan att man måste se till att ta ansvar och visa att man förtjänar att spela för Manchester United. 

United har haft en trög höst och vinter, med historiskt dåliga resultat. Men trots det har man fortfarande chans på topp-fyra i Premier League, man är kvar i FA Cupen och Europa League.
När ett lag går dåligt så är det oftast managern som får ta emot kritiken. Ofta befogat kanske. Och Solskjaers framtid i United har varit ständigt omdiskuterad under säsongen, men Luke Shaw säger att spelarna inte kan använda Solskjaer som sköld och att man nu måste börja ta ansvar för misslyckanden själva.
 

"Vi är alla medvetna om att managern har försökt ta kritiken på sig själv den här säsongen. Det beundrar vi honom för, men det kommer en tid då man som spelare måste se sig själv i spegeln och inse att det är ens eget fel. Managern kan inte fortsätta försvara oss och ta kritiken själv. Nu är det upp till oss - det är vi som ska ta skulden och börja prestera ute på planen."
"Ole är annorlunda mot andra managers jag spelat under i United tidigare - managers som inte varit sena med att kritisera oss. Varje manager har sitt eget sätt att göra saker på och som professionell idrottsman så måste man acceptera att de tror på att sin egen väg till framgång är den rätta vägen. I omklädningsrummet så låter han oss alltid veta om vi inte gör de saker som han förväntar sig av oss. Men det finns inte mycket han kan göra när vi väl är ute på planen. Då är det upp till oss."
"Ole kan bara gör så mycket för att förbereda oss, men när matchen väl sätter igång så är det upp till oss att bevisa att vi förtjänar att vara Manchester United-spelare. Vi är alla här för att managern tror på oss och det är tråkigt att vi vissa gånger denna säsong har svikit honom, oss själva och United-fansen. Vi vet att vi är mycket bättre än vad våra resultat visar. Det som är bra är att vi fortfarande har mycket att spela för - topp-fyra och två cuper. Så än finns det tid att ställa saker till rätta och att spela mot Chelsea är en bra plats att börja på."
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen