post image

Shaw: Han kan bli en ny van Persie

Skriven av: admin
Publicerad 2020-05-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Luke Shaw säger att Mason Greenwood har alla förutsättningar att bli en stor målgörare för Manchester United. 

Mason Greenwood har haft en stark säsong i Uniteds förstalag med 12 mål på 36 framträdanden (20 som inhoppare) och Luke Shaw säger att 18-åringen har potential att bli en ny Robin van Persie.
”Han har haft en fantastisk första säsong i förstalaget. Han är ju klart och tydligt en naturlig målgörare. Den här säsongen så är hans målsnitt och stats väldigt bra, även om han inte startar hela tiden. Och han har även några assist. För att vara så ung så har han gjort det briljant under sin första säsong.”
”Han har fortfarande mycket att lära, men om han fortsätter jobba hårt och pusha sig själv varje dag så ser jag inte varför vi inte skulle kunna se honom bli en ny Robin van Persie eller en liknande spelare, som gör många mål för oss.”
”Bara det faktum att han är tvåfotad är otroligt. När jag var yngre så fanns det en spelare som hette Lewis Baker och som spelade för Chelsea. Han var också tvåfotad. Han och Mason är nog de enda renodlat tvåfotade spelarna jag sett. När jag var i Southampton kunde även Adam Lallana använda sin högerfot väldigt bra. Ravel Morrison var också väldigt bra med båda fötterna och vi har sett många som pratat om hans potential, men Mason är nog antagligen ännu starkare (med båda fötterna).”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen