post image

Scholes: Såhär ser Uniteds bästa elva ut

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-08
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Paul Scholes redogör för hur han anser att Ole Gunnar Solskjaer ställer upp starkast möjliga startelva utifrån den befintliga truppen. 

Paul Scholes satt i går i BT Sport-studion vid Manchester Uniteds match mot Partizan Belgrad och i ett segment så redogjorde han för hur han anser att Manchester Uniteds starkaste startelva ska se ut.
”Det är en 4-4-1-1 uppställning. Som jag ser det så är det ”The Manchester United way. Målvakten är given. Han är en av de absolut bästa.”
”Jag tycker att frågetecknet i backlinjen är vem som ska spela bredvid Maguire. Resten av försvaret gillar jag. Jag tycker han behöver någon som är stark, snabb och aggressiv bredvid sig. När Tuanzebe spelat denna säsong så har han sett ut att kunna vara rätt. Jag tycker fortfarande det är ett frågetecken och kanske att de behöver en ny mittback bredvid honom. Jag är inte övertygad av Rojo, jag är inte övertygad av Lindelöf. Jag tror att Tuanzebe kan bli bra om han får flera matcher.”

"McTominay och Pogba på mittfältet tror jag kan bli bra ihop. Vi har sett hur bra McTominay varit i år. Pogba får fortfarande kritik, men han ska fortfarande vara i laget med alla de kvalitéer han har."
"Jag tycker att de fyra där framme är spännande. Det finns riktig fart där. Jag tycker frågetecknet är vem som ska spela nr 10. En spelare som kan länka ihop laget - länka med mittfältet och anfallet. Mata var bra i kväll, men jag tror inte han är lösningen långsiktigt."
Scholes elva.

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

5 KOMMENTARER

 1. Maguire har inte övertygat mig alls. Rojo var kritiserad (med all rätt) och var enormt vårdslös, men han har sedan försäsongen inför denna säsongen och framtill nu gått från klarhet till klarhet och är den i mittförsvaret som är mest given för mig i dagsläget tsm med Wan-Bissaka! Dalot borde skolas om och hoppa upp ett snäpp till högerytterplatsen, det är bara en fördel att han är kapabel att spela på hela högerområdet på planen. Han får dock ut mer av sin offensiv om han spelar högre upp och Wan-Bissaka är den bästa av dem defensivt. Och jag har nämnt tidigare att jag har stark tro på att Dalot och Wan-Bissaka skulle komplettera varandra bra på högerkanten. Tuanzebe har potential och varit godkänd hittills, dock precis som majoriteten av resten av laget, har han skadebekymmer som kan sätta käppar i hjulet att få fart och kontinuitet i karriären hos oss. Men låt oss hoppas på det bästa.

  4
  1
 2. Rashford som 10a? Undra vad gamle Scholes rökt för något.. Rashfords beslutstagande och passningar är under ALL kritik. Sämre får man tamefan leta efter..
  Dribbla, springa och skjuta är han bättre på.

  4
  3
 3. Om 4-3-3
  Ddg
  Wan bissaka – Maguire – Tuanzebe – shaw/Williams
  Fred/mctompaN/pogba
  James – martial – rash
  4-2-3-1:
  Ddg
  Wan bissaka – Maguire – Tuanzebe – shaw/Williams
  Fred – mctompaN
  Pogba (som 10a)
  James – martial – rash
  Borde vara ganska uppenbart att detta är det starkaste vi kan ställa upp med. Att scholes vill att pogba ska spela som sittande i ett 2manna mittfält förstår jag inte alls. Fungerade inte när mou provade och har inte fungerat när ole provat det. Han behöver flyttas upp som 10a eventuellt lira i ett 3manna mittfält. Att ingen av tränarna ännu fattat det är häpnadsväckande. Bara hoppas ole insett det nu när McDonalds o fred funkar bra/hyfsat på ett 2 manna mittfält att när pogba e back att han inte börjar flytta om massa. Han ska spela 10a eller vänster i 3manna mittfält.
  Backlinjen är ganska självskriven, kan tänka mig lindelöf vissa matcher beroende på motstånd (matcher vi förväntas ha boll mer så han kan slå vissa passar som skjär rätt genom motståndarens mittfält), annars ser ja Tuanzebe med hans fysik som framtida back kollega med Maguire. Båda dom är naturliga ledare också.
  Framåt är det inte heller någon diskussion enligt mig. Grejjen här är att det skulle funka bra med mer platsbyten, rash utgår från vänster, James till höger och martial längst fram, men under matchernas gång får dom gärna skifta position, rörligt, fart, djupledslöpningar och platsbyte.
  My 2cents,trevlig helg

  2
  1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen