post image

Scholes: En mittfältare ska klara av allt

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-08
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Paul Scholes säger att mittfältare i Manchester United måste klara av uppgifter både i det defensiva och det offensiva, likt tidigare storheter i klubben. 

Manchester Uniteds mittfält har länge varit ett problemområde. Förvisso har Scott McTominay och Fred börjat göra det bra, även med Paul Pogba borta. Men även med Paul Pogba på planen så är frågan ofta – ska han spela sittande eller offensiv mittfältare.
Paul Scholes menar på att man måste sudda ut dessa linjer och att en mittfältare i Manchester United måste kunna göra lite av varje. Han pekar på sina egna f.d spelarkollegor – Roy Keane, Darren Fletcher, Michael Carrick, David Beckham och Ryan Giggs – som exempel.

"Det prats mycket om mittfältare nuförtiden - är de sittande mittfältare eller offensiva mittfältare och det förvirrar mig lite. Som en bra mittfältare så måste du kunna göra lite av allt. Som central mittfältare, speciellt i Man United så måste du vara klara av att göra allting. Du måste kunna hjälpa ditt försvar och du måste kunna hjälpa ditt anfall."
"Det handlar inte bara om att stå lågt som en sittande mittfältare. Det handlar inte bara om att ta sig framåt. Man måste ha lite av varje, så som de spelarna jag spelade med hade."
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen