post image

Scholes: Det här laget är förvirrande

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-25
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Paul Scholes säger att Ole Gunnar Solskjaers Manchester United är förvirrande och svårt att sätta fingret på. "Ibland ser det ut som det behövs sex nya värvningar och ibland helt annorlunda" säger Scholes. 

Manchester United har ju underpresterat å det grövsta under säsongsupptakten och man ligger i skrivande stund på 14:e plats i Premier League – helt otroligt. Ole Gunnar Solskjaer har dock förtroende från styrelsen i klubben och kommer få tid på sig att bygga sitt lag. Det har Woodward klargjort.
Förra helgen så var United rejält nederlagstippade då Liverpool besökte Old Trafford, men man klev ut och gjorde en väldigt stark insats mot ärkerivalen. Man var aggressiva, satte hög press, spelade snabbt och rörligt i anfallet och tog också ledningen. Liverpool kvitterade sedan först i den 85:e matchminuten och resultatet skrevs till 1-1 – men United är just nu det enda laget som tagit poäng Liverpool.

Paul Scholes påpekar att den här typen av prestationer jämfört med den mot tex West Ham eller Newcastle, gör att laget känns väldigt förvirrande.
"När man utvärderar säsongen så säger en 14:e plats allt om hur det varit - det har inte varit bra nog. Men man måste lita på vad han gör. Han är precis i början av sin ombyggnad och man måste säga att hans första tre värvningar gjort väldigt bra ifrån sig - Maguire, Wan-Bissaka och James."
"Det finns vissa matcher då man tänker att de behöver ju fem eller sex nya spelare och sedan ser man en match som mot Liverpool och tänker att det kanske inte behövs så många. Kanske bara två eller tre.  Det är förvirrande just nu tycker jag."
"Man ser på West Ham-matchen och matchen mot Newcastle och tänker att de behöver fem eller sex nya spelare. Jag har fortfarande förtroende för honom. Han är precis i början och han har gjort tre väldigt bra värvningar. Låt honom köra på och förhoppningsvis få in några fler bra värvningar."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen