post image

Scholes: Den stora skillanden mellan United och toppkonkurrenterna

Skriven av: admin
Publicerad 2021-09-15
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Paul Scholes säger att den stora skillanden mellan Manchester United och övriga toppkonkurrenter är managern. 

United fick igår kväll sämsta tänkbara start på sitt Champions League-gruppspel. Man var storfavorit inför matchen mot Young Boys, men en tidig utvisning på Aaron Wan-Bissaka gjorde att hemmalaget kunde ta över och dominera matchen stort – vilket ledde till man kvitterade (Ronaldo hade satt United i ledningen) och sedan satte segermålet i matchens sista sekunder, efter ett snurrigt beslut från Jesse Lingard.

Paul Scholes, som satt i BT Sport-studion, sa efter matchen:

"Det är ett stort misstag i slutet av matchen från Jesse Lingard. Och han gjorde väldigt bra ifrån sig i helgen. Det visar bara att var man än i Europa så är det svårt. Man måste göra en bra match. Man måste vara mentalt påkopplad. Ja, de började bra och ett domslut kan ändra matchbilden. Det var en dålig touch, en dålig tackling (av AWB) och matchen vände sedan totalt."

Solskjaer har nu byggt en mycket stark trupp. Ett lag som absolut ska kunna utmana om de stora titlarna. Och efter att under de senaste åren ha adderat spelare som Maguire, Fernandes, Cavani, Sancho, Varane och Ronaldo så anser nu Scholes att den f.d lagkamraten Ole Gunnar Solskjaer måste vinna en titel.

"Det är vad man förväntar sig av Man United (att de signar de bästa spelarna) - det har varit lite tyst under de senaste åren. Ole har nu byggt en trupp som är kapabla att vinna de stora troféerna och det är därför han köpts in. Den enda skillnaden är kvalitén på managers - Man City, Chelsea och Liverpool har bevisade vinnare. Vi har Ole som gjort ett fantastiskt jobb med att bygga den här truppen - nu med den här spelartruppen så måste han vinna någonting."

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

 1. Sant!
  Vår trupp har blivit så stark att våran svagaste punkt är inte enbart våran defensivmittfältare utan också våran Manager.
  Det bevisades igår också, för vi ska kunna ge Young Boys en match även med 10 spelare mot 11.
  Pinsam inställning!

  10
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen