post image

Schmeichel: Det är bara löjligt! Vem vill ni ha istället då?

Skriven av: admin
Publicerad 2021-10-05
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Peter Schmeichel säger att det är fånigt att vissa redan nu vill se Ole Gunnar Solskjaer lämna sin position. 

Solskjaer har varit på jobbet i snart tre års tid och trots att man ännu inte vunnit några titlar under hans ledning så är det antagligen det bästa Manchester United vi sett sedan Sir Alex Fergusons dagar. Kanske inte den senaste månaden, men i långa perioder under de senaste två åren. Rätt spelare har kommit in, lagandan tycks vara god och Solskjaer verkar ha en god relation till de flesta spelarna i truppen – men många menar att han saknar det taktiska kunnandet för att ta United hela vägen fram till titlarna.

United har haft en svag månad med många undermåliga resultat och prestationer och när det går trögt dröjer det inte länge innan kritiker ropar på Solskjaers avgång. Men den gamle Manchester United-målvakten Peter Schmeichel anser att det är rent fåneri.

 

"Jag tycker det är löjligt, riktigt löjligt. Vad vill de då? Ha en ny Van Gaal eller en ny Mourinho? Vad vill de ha? Det har redan testats att ta in s.k stora namn som managers och de bryr sig inte på samma sätt, de har inte samma öga för detaljer för ungdomarna, utvecklingen och klubbens DNA som Ole har."

"Under perioden före honom så kom många spelare in, man missade att signa flera spelare, många coacher lämnade. Mycket måste byggas om och jag hoppas folk förstår att det tar tid. Kom ihåg att vi slutade 2:a förra säsongen. Om vi kan sluta 2:a även i år så är det fortfarande väldigt väldigt bra. Ge Ole tid. Låt oss inte skriva alla dessa stora rubriker "Ole Out" osv. Nästa fråga blir, vem ska det vara då? Om någon kan ge ett namn som garanterat skulle göra det bättre då är jag redo att diskutera det. Men just nu ser jag inget sånt namn där ute."

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

8 KOMMENTARER

 1. Här har han en poäng. På rak arm kommer jag bara på ett realistiskt namn och det är Potter. I övrigt känns det som alla intressanta tränare är upptagna. Zidane gillar jag, men tror tyvärr inte det är rätt väg att gå.

  10
  1
  1. Populismens val är Zidane fastän han öppet förklarat att han inte är en teknisk tränare. Han har också förklarat hur det Madrid han hade vann på grund av spelarna, inte genom hans förmåga att vara tränare. Så min fråga är vad det är som gör att ni vill ha en ny ”Solkjaer”?

   0
   0
 2. Bra fråga, vem fan ska ta över. Inget funkar ju uppenbarligen, så vem? Den enda som jag kommer på och skulle vilja testa i United är Nagelsmann men han är ju ny i Bayern. Det finns ju liksom knappt någon realistisk som kan ta över om Ole ska bort. Dumheter!

  4
  2
 3. AC Milan – Atalanta förra säsongen när Pioli var ny i ACM, så gjorde han defensiva byten vid 1-0 sent i matchen. Säkra matchen, eller hur? Blev förlust med 1-2. Detta året vid 1-0 och andra halvlek så grabbade han tag i sina bollar och blev alphahanen. Han gjorde två offensiva byten vid 1-0 sent i matchen och vann den med 3-2. Atalanta är skoningslösa och man vinner genom att pressa dem tillbaka, inte att ligga på försvar. Schmeichel undrar vem? Gasparini ser jävligt bra ut, Pioli också. Men absolut INTE Zidane, nej nej nej.

  3
  0
 4. Den stora bristen är ju i laguttagningarna, formationen, spelidén och bytena. Dvs, matchtaktik. Ole har absolut tagit mestadels in rätt spelare för att bygga om och reformera enligt Uniteds DNA med erfarenhet och talang. Men han har en förkärlek för spelare som McFred som ger alltid ger 100%, men saknar kvaliteten som behövs för att hota på absoluta toppnivån. Det tillsammans med att han inte kan hantera spelare av absoluta världsklass, typ Cavani, Ronaldo, Pogba. Fernandes har fått en fri roll, vilket är bra. Men de andra blir blir ju bara sämre i United än vad de kan prestera i andra lag eller landslag. Ole har räddats för många gånger av individuell skicklighet från spelarna som gör att Ole fått en respekt som han egentligen inte förtjänar.

  Ole som coach i United? Nej.
  Ska Ole vara kvar i United? Ja.
  Ersättare? Vet ej, lång säsong kvar. Det kommer att dyka upp möjligheter under året och jag hoppas verkligen Uniteds styrelse bevakar detta noggrant. Förhoppningsvis kommer Ole inse sina egna begränsningar, om han verkligen älskar klubben som han säger och låta någon mer kunnig ta över hans roll.

  2
  2

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen