post image

Sauls troligaste destinationer om han lämnar Atletico

Skriven av: admin
Publicerad 2021-06-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt den spanska tidningen Mundo Deportivo så ses två klubbar som de mest troliga destinationerna för Saul Niguez. 

Saul Niguez ryktas vara på väg bort från Atletico Madrid i sommar och det är en spelare som länkats med Manchester United till och från under flera års tid. Och så även nu.

Den spanska tidningen Mundo Deportivo skriver att många klubbar är intresserade av den 26-årige spanjoren – Paris Saint-Germain, Bayern München och Chelsea bl.a Men det är Manchester United och Juventus som enligt rapporten ses som de mest troliga destinationerna för spelaren.

Enligt rapporten har han en utköpsklausul på £128 miljoner i sitt kontrakt, men förväntas finnas tillgänglig för omkring £68 miljoner.

Läs mer i Manchester Evening News. 

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Tänk att hitta en scout som faktiskt scoutar, istället måste priset ligga på minst 500m+ för att man ens ska snegla åt spelaren. Man ser på pris före resultat och statistik på spelaren, sjukt bra tankesätt. Ingen sarkasm överhuvudtaget. Kessie £8m hade Manchester United aldrig kunnat hitta då han inte är värderad tillräckligt högt? Bra tankegång. Låna istället mer pengar, sisådär en två miljarder till så man hamnar på 10 miljarder rakt av istället för åtta. För åtta miljarder i skuld är löjligt och då är man lättviktare. Vad säljs för att balansera ut? de Gea blir svårt att sälja med hans lön, Martial lär ingå i ett byte om han går. Försöker hålla mig positiv, märks det?

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen