post image

Sancho vs Matondo i Bundesliga-comebacken

Skriven av: admin
Publicerad 2020-05-16
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Fotbollsvärldens blickar riktas i dag mot Tyskland och kanske framförallt matchen mellan Borussia Dortmund och Schalke. 

Efter ett långt uppehåll så börjar nu den europeiska fotbollen återupptas. Redan i dag startar tyska Bundesliga och fotbollsfans över hela världen förväntas sitta bänkade i TV-sofforna för att stilla abstinensen som växt sig stark under spelstoppet.
Den objektivt mest spännande matchen är den mellan ligatvåan Borussia Dortmund och ligasexan Schalke 04. Och ur ett Manchester United-perspektiv så är den högintressant.
Jadon Sancho är klubbens primära transfermål för sommaren, men det har under veckan förekommit rapporter om att man bevakar den walesiska landslagsmannen och f.d Manchester City-spelaren Rabbi Matondo som ett avsevärt mycket billigare alternativ till Sancho, om det skulle visa sig att han blir för dyr. Och Matondo ställs idag mot Sancho då Schalke gästar ett tomt Signal Iduna Park, vilket ger nyfikna Unitedfans en chans att se båda spelarna i action.
Enligt Manchester Evening News är Sancho fortfarande det primära transfermålet, men tidningen skriver att det är den perfekta scenen för Matondo att imponera – för världen kommer titta på.
Avspark 15.30. Matchen visas på Viasat Sport Premium och Viaplay.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen