post image

Sancho och United överens

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-04
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Transfer Window Podcast så har United och Sancho en preliminär överenskommelse om ett fem års-kontrakt. 

The Transfer Window Podcast menar att Jadon Sancho är överens med Manchester United om villkoren för ett fem års-kontrakt. Enligt Ian McGarry på The Transfer Window Podcast så kommer kontraktet ge Sancho en lön på £140 000 i veckan initialt, men sedan öka till £200 000 över tid.
Dock så kvarstår problemet – United och Dortmund är långt ifrån överens om transfersumman. Det har rapporterats att United anser att £50 miljoner är en skälig summa i pandemitider, men Dortmund vill ha över £100 miljoner för att släppa sin stjärna.
Journalisten Duncan Castles tror det här kan bli en riktig långkörare.
”När Manchester United säger att de inte är beredda att betala mer än £50 miljoner så antyder det att det här kommer hålla på länge snarare än att lösas fort. Det är definitivt den prioriterade positionen för United (högerkanten) och Jadon Sancho är spelaren de föredrar, men de diskuterar även andra spelare.”

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

5 KOMMENTARER

 1. Detta betyder väl att Sancho inte är överens med United så länge han har kontrakt med Dortmund.
  Allt annat är totalt onintresant. Det är väl enklare att börjar med klubben och skaffar sig en överenskommelse, innan man går på spelaren.

  0
  0
  1. Nu verkar det iof. vara praxis att lagen tillåter andra klubbar att förhandla med spelaren under tiden man förhandlar med klubben. Detta för att vara så tidseffektiv som möjligt.

   0
   0
 2. Jensen, du får tillåtelse att tala med spelaren via klubben, därefter kommer man överens med klubben om ett pris, oftast.
  Ibland går det andra vägen..
  Men som oftast får du tillåtelse till kontrakt först.

  0
  0
  1. Jo jag fattar detta.
   Men det är väl lite poänglöst att komma överens med spelaren först om man sedan inte kommer överens med klubben.
   Precis som Hudde skriver, om Chelsea är beredd på att betala £100M och United inte är det, då ska det extremt mycket till att Sancho hamnar i United. Åtminstone denna sommar.
   Sancho får väl göra som Neymar gjorde med Barcelona, köpa ut sig själv. Frågan är väl vem ska ge honom 1 miljard kronor först? Neymar ”fick” konsultarvode från den Qatarska staten och uppenbarligen var detta helt OK enligt både UEFA och FIFA…

   0
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen